solig dag med spring i benen

Vaknade tidigt idag, ett antal gånger för att min kära katt levde djävulen.. Rev isönder en papplåda klockan halv sex, jag går Välter en lång lampa klockan sju, Richard går upp, drar ut soporna under diskbänken klockan sju, Richard går upp. pust..

Vi tog en promenad i stan vid lunch, fastnade för en frapino på espressohouse, mums. Var sugna på att spela minigolf, när vi väl kom dit hade de stängt. pust igen. Bestämde då att åka till centan för att hitta lite prylar till djävulskatten. Det blev ett rosa halsband med silvriga prickar, en sovgrotta och fem bollar. Tulsan blev mycket glad vi kom hem med presenterna (:


 

Sedan gick vi en runda inne på centan, det blev en cheese (såklart) och Richard hittade den första bebisprylen som han fastnade för, en jättesöt scarf som det stod: "ny i stan"





Nu ska vi ner på cg och handla ingredienser till kvällens middag, tacochips med köttfärs, ost och paprika som gratineras i ugnen och en stor sallad bredvid. Mums! Senare ska vi nog ut o ta en drink o efterrätt på speakers. myspys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0