söndagsshoppingen!

Jag måste också bara berätta om vår shoppingtur i söndag. En väldigt lyckad sådan! Vi bestämde oss för att köpa en ny säng veckan efter vi flyttat och pekade ut madresser, vi tog två olika, då jag gärna vill ha en supermjuk och R väger lite för mycket för en sådan.. Vi hittade inte någon stomme som klickade, så vi åkte till ekeby och hittade en jättefin, men vi ångrade oss på vägen hem. Den var ganska cool med en svart blank stor gavel och mörkt trä i själva stommen. Men tyvärr var den bara fanér, och är inte riktigt säker på en den kvalitén håller. Vi funderar just nu istället på Engan sovrumsmöblemang för på Ikea vet man vad man får iallafall.
                
Engan stomme                               Två avlastningsbord

Så nu har jag lagt ut min runda säng på blocket, någon som är sugen? ;)

Sen handlade vi faktiskt en massa bebisaker! Bestämde att vi skulle köpa det mest simpla skötbordet så vi kunde få in den i nedre badrummet. Men handlade även söt skötbordsfilt med nallemotiv, halvmeter flodhästnalle som passar perfekt för att pallra upp barnet i spjälsängen när den e som minst, den gula kycklingskallran, en förvaringskorg :

                                           

Som ni ser vet vi fortfarande inte om det blir en pojke eller flicka men har bestämt att i vilket fall som helst att barnrummet ska inredan i färgglatt blått och rött med vita möbler.

Vi tittade på en massa andra saker som vi bestämde oss för att köpa senare, vågar inte riktigt handla allt nu, även om man vill det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0