Julian 20 dagar

Måndag 26/4 kl: 20:10
Har haft en väldigt krävande bebis de senaste dagarna, har varit som ett plåster, inte velat vara ensam alls när han har varit vaken, vilket har varit för det mesta, endast 20minuters powernapar har funkat och ack o ve när mamma ska äta, då ska Julian vara som jobbigast. men igår och idag har det varit betydligt lugnare, han har varit gladarna, leett (log) lite snett och är allmänt charmig (dessutom har han sovit mycket, yes!). Jag tror att allt beror på maten, som nu har kommit tillbaka!
Han har fått mer hår, mer hull, fixerar ögonen, härmar R när han gör miner och älskar att sova i sin vagn eller titta lite på den röda hunden som hänger där.
Vi har hittat på allt möjligt de senaste dagarna, varit ute mycket o gått, träffat kompisar (Julian har fått massa presenter), haft förmiddagsmys (som numera är ett måste fram till klockan elva). Mornarna med Julian är föressten helt underbara, har är så genuint glad, precis som han har en lycka om att en ny dag har börjat, vi ligger nära, nära i sänger och andas ikapp, Julian sparkar och fäktas för att helt plötsligt sluta och titta förundrat på mig. helt underbar tidpunkt.


Coolingen med ståkrage och nappen på sniskan

I fredags badade vi för första gången för nu var naveln helt läkt. Han var så lugn och mysen, hans pappa hoppade i badet före och fick lillen i knäet. Vi provade lite nervöst att ösa vatten på honom, han sprattlade till. Han kissade två gånger i vattnet av upphetsning, pappa R var inte lika glad för det..


Kan inte sluta garva åt denna bilden, bröstet jättelitet, magen jättestor och en trumpen min..

Till slut låg han med hela kroppen under vattnet, pappa höll bara i hans huvud och där tog han sina första simtag med fötterna. Han låg o lyssnade på våra röster som lät annorlunda under vattnet, men antagligen igenkännande sen livet i magen. Och där låg han o filosoferade..



Nu kom texten långt ner.. Sen oljade vi in honom och masserade lite, det var oxå uppskattat! Han gav tillbaka med en senapsbajs på handduken..


Helt inoljad


Varmt o gott

Sen satte sig far o son i lillens rum och lekte med nallen o R lyckades få till denna bilden, där han ser så cool ut:



Idag har det varit en fartfylld dag, dock väldigt mysig! Vårt morgonmys fick komma lite åt sidan för vi skulle bege oss till stan för inhandling av nya kläder! Lillkillen har växt så mycket så jag får köpa str 56 nu, som vi inte har så många plagg av. Har haft mest 50, som nu är urvuxet.. Inte så coolt att gå runt i för korta byxor.. Han var vaken ett tag i vagnen innan han somnade lagom när jag var nere på stan. Hitta två bodys, en vit o en ljusblå (han passar väldigt bra i ljusblått), två tajts, en vit o en ljusblå, en muminpyjamas som var grön o vitrandig där det stod stinky i rumpan, garvade som fan på lindex, ska lägga upp en bild när han har på sig den. Hittade oxå två sommarpyjamas, korta ärmar och korta ben i strl 62. Väldigt lyckad shopping! sen träffade jag lite folk på stan med, mysigt!
Nästa anhalt var Rådstugan för vägning och mätning. Jag fick en chock- han väger 4290 gram! Förra veckan var det 3965 gram. Och det värsta- längden var 56,5 cm! Förra veckan 54. Helt galet vad han har vuxit! inte konstigt att kläderna blivit för små.. Han är en riktigt duktig pojke o jag har nog matat han duktigt med ;)
Sen blev det promenad hem tsm med T o hennes dotter, kul att äntligen träffa dem!
Väl hemma väntade papi som skulle vara barnvakt medan jag tvättade. Vi fikade och snackade en massa medan lillen sov. Föressten, snacka om mycket tvätt. helt galet. Tvättade de nyhandlade kläderna plus allt det som vi har fått den senaste veckan (vilket är mycket). men det är så mysigt att tvätta de små plaggen.
Papi skämde även bort oss med en skomakarlåda! Perfekt att slippa laga mat. Men gissa om lillen sovit hela dagen, men vaknade och började pipa perfekt när maten var serverad. suck..

Imorgon kommer I o ska träffa Julian för första gången. Det ska bli så mysigt, har saknat henne!


Kommentarer
Postat av: Moster Madde

Har du haft lite mat till Julian? Det ser inte så ut på dessa bilder. Vilka goa kinder, dom lägger sig nästan mellan nyporna av sig självt. Åhhhh. Smart att du tänker på att lugna ner tillvaron som förmodligen påverkar produktionen av mjölken. Jag måste komma snart!!

2010-04-26 @ 22:00:03
Postat av: Morfar

Magbilden är så cool.

det är Jabba the hut upp i dagen

http://farm4.static.flickr.com/3295/2690712499_d46469f3a4.jpg

2010-04-28 @ 02:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0