11/12 kl 20.45 idag fick Villiam bada i li...

foto1156 (MMS)

11/12 kl 20.45 idag fick Villiam bada i lila vatten och tyckte det var hur mysigt som helst. Efteråt såg han ut att komma från thailand, han bättrar på brännan! :) mamma kom en stund för lek och ikväll somnade äntligen Villiam själv i sin säng, framsteg! Ikväll har jag ordagrannt sniffat alkohol, decinficerat alla Villiams leksaker. Nu ska vi bort med alla bakterierna! Kom på mig själv att snacka med hans leksakslamm. Kan man verkligen bli påverkad? ;) decinfektion is the Shit, perfekt för rengöring av rostfri diskbänk, det blir skinande, bara ett tips. Nu ska vi äntligen få lite ensamtid med vin, film och godis och hoppas på att kvällen och natten blir lugn.


Kommentarer
Postat av: Lotti

Stackars liten. När tror man att han får bli bra igen? Inte konstigt med oroliga nätter när man inte mår bra, det måste ju vara jättejobbigt för honom. Och för er! Man behöver laddas ibland ju.

Hoppas han är bra tills tomten kommer :-) Kram på er!

2010-12-12 @ 13:45:13
URL: http://yoohh.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj, vilken pärs. Läste just om veckans mardröm för er. Uppfattade din frustration i bloggarna, ska man vara expert själv? Jag och Anja blev skickad fram och tillbaka några gånger innan vi fick hjälp med hennes struplocksinflammation och då var det akut. Det räcker inte med att skattemedel säkras i vården det måste förvaltas väl och ingen som inte klarar av att möta människor med inlevelse skall arbeta där. Det finns massor av andra jobb för människor med Asperger syndrom. Önskar nu att Ville blir frisk snabbt och att ni orkar med oss till jul. Kram

2010-12-12 @ 17:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0