slöhet

Lördag 27/2 Kl: 14:30
Kollar på film, både jag o R har riktigt svårt att komma loss. Det blir väl bara en slappedag.. Vi ligger o peppar varandra till att asa oss upp från soffan, utan resultat. Fixar till mig lite i pauserna så det inte blir för stressigt senare, ögonbrynen plockade o naglarna målade. Funderar på att se om jag kan sätta upp håret ngt fint ikväll.. Ska kolla frisyrer på nätet.
För ikväll beger vi oss till Eslöv till middag med ett kompispar, spelkväll, både familjespel o Buzz. Ska bli kul o prova det. Så det blir säkert en superkväll, får väl gå emot restriktionerna o ta en redbull för att orka hela vägen ;)


Svar på kommentarer:
tack mami o papi, det kommer så klart att lösa sig och kännas bra, men man är full av olika sorters känslor vid olika tidpunkter och man behöver ventilera..

Tack Rebecca, då kan jag stryka hela listan..

Kommentarer
Postat av: Madelene

Tittar in, såg att du har bf den 16, jag har den 10:de och bor också i landskrona :-)



Lycka till!

2010-02-27 @ 15:43:47
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Rebecca

enda jag skrivit, eller ja min bm skrivit till mig, va att jag ville prova lustgas och få EDA om möjligheten fanns. Hoppas att du får lika bra barnmorskor som jag fick. Mina va super. Dom lyssnade på mig och jag lyssnade på dom. Va beredd på att dom kommer säga till dig att gå rundor en massa, ligga i olika ställningar osv. jag l¨g inte stilla en sekund :P hehe

2010-02-27 @ 17:01:35
URL: http://swahnrebecca.blogg.se/
Postat av: Pappi

När Emelie föddes så tog jag (Pappan) Lustgas.

behövde det för att klara av förlossningen.



Glöm inte Papporna, Fri lustgas till Papporna. Både före, under och efter förlossningen.

2010-02-27 @ 17:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0