nu åkte julen ut

ÄNTLIGEN! har blivit så trött på alla tomtar och juleljus o julegranar. Nu är hemmet normalt igen, med alla prylar som var tvungna att flytta på sig för att ge plats åt ovanstående. Det är riktigt fint här i huset nu (:

R:s föräldrar kom på en kopp kaffe och gick precis. Pratade resor o sånt, det kommer att dröja för vår del men jag hade gett allt för en veckas solsemester just nu!

Julian håller på att böka runder där inne i magen, han har förflyttat sig till vänster nu, vet inte riktigt vad han försöker åstadkomma därinne men magen flyger hit och dit. Det börjar bli lite trångt för han nu märker man, inte lika rörlig bebis längre och när han vill ändra liggställning ser det ut som en alien ligger där inne. Det kommer inte lika hårda sparkar längre, antagligen för att schvingplatsen inte finns.. ;) Känner att hans huvud trycker nedåt mer och mer, blygdfogen känner av det och inte minst urinblåsan! Dessutom har min hud gett upp nu verkar det som, strechmarksen frodas runt höfterna och rumpan, kul. Väldigt kul. Kul att man är tvungen till att skippa stranden till sommarn pga ngt man inte har kunnat motverka.. blaha. Ska lägga mig bredvid R nu o kolla film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0