ah

Måndag 29/3 kl: 07:28
Jag är så trött på detta nu. Jag förstår inte logiken med att sätta rädsla på hela världen och använda sig av fega metoder för att sätta skräck i världen. Utan anledning dessutom. Annat hade det varit om Moskva hade blivit hotade för någon anledning. Eller nej, det hade inte varit en bra anledning. Men att döda oskyldiga människor och rusningstrafik för ett eget intresse är nog det lägsta man kan komma.
Ska terroristerna börja nu igen? Osäkerheten sprider sig.. Nu förväntar vi oss en kedjeeffekt. Vad händer om en halvtimme? man bombar en annan storstad? Sjuka människor är det. sjuka.


Kommentarer
Postat av: kajsa

Kitchen Aid, det är ju en bakmaskin/assistent och allt i ett, man får ju delarna som tillhör, som visp, degkrokar osv. Sen köpte vi till ett extra paket, som är köttkvarn, passermaskin (så man kan göra barnmat) och en grej till som jag inte kommer ihåg. :)

Sen kan man köpa till delar så att man kan göra pasta osv, korvstoppare, och så man kan göra eget mjöl, och massa andra bra finesser.. Den är väldigt dyr, men jag tror att man kan ha den hela livet och då är det nog en billig produkt, om vi kan ha den tills vi ruttnar :)

haha..

2010-03-29 @ 09:24:23
Postat av: Pappi

Är det någon speciel nyhet du syftar till Emelie eller är det bara terrorism i allmänhet?



Krig och terrorism (som är en form av krig) har alldrig varit logiskt iallfall.

2010-03-29 @ 13:21:37
Postat av: Teresia

Förmodligen är det hämnd för tjetjenierna (?) Men håller med - det tragiska är att civila förlorar livet. :(



Kempe på! Snart är det dags för en bebisankomst. Oj! :)

2010-03-30 @ 15:13:43
URL: http://hondenteresia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0