deppinlägg igen

Söndag 7/3 kl:17:47
Jahapp. Då har huden förstörts oxå. Från en dag till en annan har jag fått bristningar på magen. Nu ser jag ut som en levande motorsågsmassaker. Om han hade kommit för en vecka sedan hade det aldrig hänt. Nu kan jag vinka stranden hejdå och glömma mig i vassen under solmånaderna.
Nu är jag riktigt trött på det. svärmodern ska ut imorn och leta hallonbladsthé till mig. Jag ska dricka litervis. För han ska komma ut nu.

Kommentarer
Postat av: Teresia

Du kan trösta dig med att det mycket snart är slut... sista nedräkningen för oss nu ju. :) Dessutom minskar bristningar och rödheten mattas. :)



Så man ska alltså dricka hallonbladsthe för att få en bebis fortare?

2010-03-07 @ 20:18:32
URL: http://hondenteresia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Det finns de som inte har en enda bristning under graviditeten, men som får det under eller efter förlossningen. Jag fick bristningar på min överarm under förlossningen :/ jag har jätte mycket på magen men som jag säger, hade jag inte fått bristningarna hade jag inte fått Albin .. För mig är det numera kärleksärr :)

2010-03-07 @ 20:54:20
URL: http://swahnrebecca.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gumman! Teresia har helt rätt. I sommar kanske du ska skydda magen men nästa sommar är du som ny. Tänker på dig och väntar på Julian. Puss

2010-03-07 @ 20:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0