hoj!

Onsdag 31/3 kl: 18:23
Oj vad kul att så många är inne och läser! Är det för beräknad ankomst är nära? :)
Tack för alla era fina kommentarer. Jag är inte alls orolig, mer nervös och förväntansfull. Känner mig som clichén ett litet barn på julafton :P Är nog mer orolig över om att vi kanske blir hemskickade. Att nu hoppas vi ju verkligen på att något kommer att hända imorgon, och läkaren kan ju bestämma sig för att vi ska vänta lite. Vad besvikna och ledsna vi kommer att bli! Vet inte hur jag ska ta det isåfall. arg kommer jag nog bli.. det är inte läkaren som är tvungen till att gå med alla dessa krämporna, det kommer jag nog konstatera för han/henne..

Det blev en mysfika med J idag och mariocart-spelande. det verkar inte som det bara är jag o R som är beroende av det spelet :P En massa snack som vanligt!

Snart ska vi ställa oss o göra mat, det blir panerad fisk med potatis, limesås, räkor och gröna sparris! Mums. Får ju lyxa till det lite nu och passa på att äta.
Vi ska även kolla över förlossningsväskan igen, antar att det är en del som är glömt och en del vi kan ta bort :P
Ska förbereda katten för några dagars övernattning hos papi. Usch känns jobbigt att lämna bort henne, kommer sakna henne en massa. Konstigt för en katt menmen.. Får packa hennes övernattningsväska och ta med favoritmusen och lite extra godis (:
Natten antar jag kommer bli väldigt lång. Även om jag behöver sömnen så vet jag att det kommer bli oroligt. Får väl acceptera det o ta ett filmmarathon istället.

Jag skriver detta nu för jag kanske glömmer det senare.. Ska försöka uppdatera bloggen om möjlighet finns de närmsta dagarna, men annars kommer en bild läggas ut på http://www.helsingborgslasarett.se/webbisar när han kommit. Så håll utkik där! (:

Kommentarer
Postat av: kajsa

Lycka till min vän, glöm inte skicka ett sms om ni får stanna..

Massor av kramar, kajsa & daniel

2010-03-31 @ 19:44:17
Postat av: Pappi

Trodde inte man kunde vara så här nervös som jag är inför att bli Morfar. Glömmer bort mycket på jobbet idag och sitter med gråten i halsen hela tiden. jekla Unge (Emelie) men jag är helt övertygad att allt kommer att gå bra och du/ni klara det med bravur.



Puss o kram Pappa.

2010-03-31 @ 19:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0