härliga måndag

Måndag 31/5 kl: 22:05
Gissa vad som har hänt? Har tränat typ statisk magträning ett par ggr efter förlossningen.. Provade för första gången att göra situps. 20 st på rad! Helt galet! woho, nu ska det börja tränas hemma! Kan ju inte vara helt muskellös när jag börjar träna om två veckor. Just det, ska börja gymma om ett par veckor. Ska snart börja plugga så R går föräldraledig o två dagar i veckan kommer Julian farmor och passar så vi kan sticka iväg o träna. Lycka! Kanske, kanske får man tillbaka sin gamla kropp! Perfekt att ha planerat barnpassning, då man verkligen kommer iväg.
Dagen har inte bjudit på för mycket, lillen vaknade klockan åtta, han låg o gymmade ett tag och sedan tränade vi nacken med en hoprullad handduk under bröstkorgen. Vi stannade kvar i sängen, för jag behövde sova lite till. halv tio var han fullproppad med mat, och även om han inte ville det, så somnade han. En timme senare (vad jag trodde) så vaknade vi igen. Men klockan var kvart över ett. Shit, hela dagen har gått! Upp fort med Julian i babybjörnen, hög musik och städande!
När R kom hem var vi redo för en liten runda på stan. Julian hade varit glad hela dagen men nu helt plötsligt så ville han inte alls. Vi kom iallafall ner till biblioteket så jag kunde beställa alla de böcker som jag ska läsa till kursen i sommar. Nere i stan var det något holabandola så vi fick ta en omväg till citygross. Obehagligt som fan med aggressiva demonstranter. Jävla SD, varför envisas dom?
När vi väl kom hem lagade vi urgod middag (tack J för receptet, vi gjorde lite eget med). Och Julian somnade till slut i sin vagn klockan åtta.
Imorgon är det upp tidigt för tvätt och sen ska väl dagen bara regna bort verkar det som?

Just det, kollade precis alla balbilder på HD, har nog inte garvat så mycket på länge.. Många var jättefina men många såg roliga ut med!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Vad kul att maten blev bra och att det funkade med fläskfilé också :)

2010-05-31 @ 23:52:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0