bildbomb

Måndag 24/5 kl: 21:30
För första gången fick pappa R tyst på Julian och han somnade även, vilken accomplishment! Efter ett bad med en massa sprattel, lite skrik och sen en flaska på pappas bröst får den mest pigga bebisen att kasta in handduken. Och jag är för första gången fri från nattningen sen Julian kom, woho! detta går framåt!



Lördagseftermiddagen var vi ute och promenerade och hälsade på morfar vid haraldskiosken, tog en korv, Julian satt fint i farfars knä innan han lade sig tillrätta i vagnen och tittade på träden och lyssnade på fåglarna.

 
Sen promenerade vi L-a runt innan vi kom till gammelfarmor, var ute säkert 4 timmar, helt underbart väder. Julian låg fint i sin vagn och sov hela tiden, förutom en liten stund då han ville sitta i babybjörnen och titta på allt och tuffa sig i sin nya keps!



Igår var det tvätt på förmiddagen, jag och Julian hade sovmorgon, trots en bra natt. Vid halvtio blev vi väckta av svärmor som kom för lite barnbarnsmys. Tänk, Julian låg i en hel halvtimme i sitt babygym och pratade med ankan, åsnan och hunden, helt otroligt! Han har börjat prata så mycket..


Sen var han helt slut, och tänk, jag fick honom att somna utan bröstet, uppe i sovrummet! Har ju kommit på att han har svårt för att komma till ro när det är en massa ljud runt omkring så chansade och provade snuttefilt, napp och speldosa, lite skrik, men sen sov han som en stock!



Detta kändes som en stor accomplishment! Han sov i fyra timmar och då hade vi hunnit till hans mormor för middag.
Igår provade vi första flaskan ersättning, han åt! Känns jättebra att det funkar då jag gärna vill byta ut ett mål om dagen till ersättning just pga jag ska börja plugga om ett par veckor. Kan ju vara borta ett par timmar o plugga på biblioteket imed det fungerar, skönt! Däremot har jag bestämt att det inte blir mer än ett mål om dagen då jag fick veta idag att det inte finns något fett i ersättning!

Idag har han nästan sovit hela dagen. Vi var iväg på föräldraträff på BVC, sköterskan sa inget givande men däremot fick man träffa lite andra mammor och bebisar o snacka med dem, alltid lika trevligt!
Julian hade så tuffa kläder idag..


Efteråt stack vi ner till familjecentralen eller vad det heter och fick fadersskapet äntligen påskrivet! Så nu har Julian både en mamma och en pappa juridisk mening och vi har gemensam vårdnad.
Sen tog vi en sväng på stan, det blev en solhatt och ett par solglasögon till Julian, som är välbehövligt när han sitter i babybjörnen, även lite smink till mamma flög med.
Hem och bada, Julian får sådana ryck i badet, helt otroligt, skrattade så jag grät.. Får en sån finurlig blick och kör igång och blöter ner hela badrummet.

Nu ska jag fortsätta se Dum dummare!


Kommentarer
Postat av: Moster Madde

Vilken medveten blick Julian har på korten. Så fin. Skönt att han nöjer sig bättre nu. Det är dessa tillfällen man lätt glömmer när barnen inte kan tröstas.

Skall bli fantastiskt att få träffa honom och er, kämpar.

2010-05-24 @ 22:14:52
Postat av: Morfar Till Julian

Farfar vi haraldskiosken, Morfar om jag får be :D

2010-05-25 @ 00:04:47
Postat av: Rebecca & Albin

Fett i ersättning? Finns det de i bröstmjölken?

2010-05-25 @ 15:02:44
URL: http://swahnrebecca.blogg.se/
Postat av: Teresia

Så gó han är den lille fisen... dock lite tråkig som bara ville sova idag. Ha!

2010-05-25 @ 20:13:14
URL: http://hondenteresia.blogg.se/
Postat av: Annie & Alice

Jättefina bilder på er påg! =) Hoppas allt é bra med er! //Annie & Alíce

2010-05-28 @ 21:41:36
URL: http://litenolivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0