29/11 kl 13.00 skrutten vill inget alls id...

foto1129 (MMS)

29/11 kl 13.00 skrutten vill inget alls idag, speciellt inte äta, testade en ny sak- äta själv! En massa kladd men en glad bebis och lite mer mat som pillades ner. Han har rivit ner allt idag från bord etc och börjat storböla varje gång. De där tänderna är inte roliga. Nu ligger vi o myser i sängen, det enda som passar, inte mig emot! Vi har fått en av två soffor sålda idag, skönt! Föressten vill jag tipsa er om HM rean som började idag. Ganska fina kläder till de små. Jag började att klicka hem fem plagg o ska fortsätta sen :)


Kommentarer
Postat av: Lotti

Vad roligt att äta själv! Det måste vi också ta och testa snart :-) Ska springa in på HMs sida och kolla jag med minsann, tack för tipset!



Hon satt fint i pulkan hela vägen bort till backen. Vi höll oss i nedre delen av backen och drog henne upp och ner och det var himla uppskattat! Jag tror vi var där en kvart sen gick vi igen, kändes som det räckte i den åldern. Ville ju inte det skulle bli en tråkig grej som slutade med tårar :-)

2010-11-29 @ 14:26:52
URL: http://yoohh.blogg.se/
Postat av: Teresia

Han är så söt den lille charmisen! Och så stor... en tand till. Vilken fart! Då förstår man att han är på lite dåligt humör. Vad söt julbild på han. Skicka hit han så jag får äta upp honom. ;)



Högerklicksskydd

http://egosidan.blogg.se/2009/march/hogerklicksskydd.html

http://www.designadinblogg.se/hogerklicksskydda-din-blogg/



och



http://minnamarie.blogg.se/2008/february/hogerklicksskydda-din-blogg.html



Det är två olika varianter på högerklicksskydd. Som dem säger är det inte 100 % för dem som är dator avancerade men förhoppningsvis får man hoppas på att ens läsare är amatörer. ;) Ha

2010-11-29 @ 19:49:36
URL: http://hondenteresia.blogg.se/
Postat av: Teresia

Alla plaggen var nog slut. Inte något hittade jag i storlek 74 eller 80. Jag såg två par byxor/tight som var supersöta, men de var slutt. :P

2010-11-29 @ 23:16:14
URL: http://hondenteresia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0