what a day!

27/11 kl: 20:05

Minst sagt.. Vi vaknade i vanlig ordning runt halvåtta, var så trött att kroppen knappt bar mig. Jag begav mig ut för att handla frallor på kondiset. Vilken skillnad det är på bullar och bullar..
Runt elva begav vi oss ner mot stan, nästan framme kaputtade bilen.. SÅKLART. jag säger inte vad var det jag sa.. men att köpa en bil billigt är ofta likamed problem.. Detta i snökaoset. Jaja, när sånt händer så händer det alltid vid bästa tillfället.
Vi kapitulerade från bilen och begav oss till vår destination- nämligen en fotosession! Vi började med att ta lite foto på Villiam i snön, en liten goding som satt och log och trillade bakåt då och då. Sen hem till fotografen och hans fru för mera foto. Vi höll på i mer än tre timmar. Dock är vi ju vänner så det var hur mysigt som helst. Och deras lägenhet, helt otroligt, sex meter i tak, stuckatur.. ja allt man vill ha. Och vilka bilder det blev! Fotografen Leo hade inte fotat barn innan men han tyckte det var skitkul. Det var en sån lugn, avspänd stämning hela tiden och vi skrattade mycket. Jag lägger väl nån bild här sen när vi fått dem. Han ska välja ut de bästa, av flera tusen ;) Villiam var så duktig hela tiden, inte alls ledsen och hade stort tålamod, min fina kille.
Om ni vill kolla in Leos alster hittar ni det här: http://erdfelt.se/ Han gör riktigt grymma bilder.

Sen åter ut i ovädret. Bilen kass så vi fick sticka ner en snabbis i verkstaden för att R skulle kolla lite grejor. Det fick stå där nere. Och vår storhandling blev ett frågetecken. Tur att man har en sån snäll far som hjälper en. Däremot var inte citygross så snälla, ingenting fanns, inga människor i sikte. Till slut hittade vi en kille och fick veta att alla var på julfest, jahaja.. Vi kör på coop hädanefter! Men trevlig var killen iaf. Massa mat blev det, men enligt djungeltelegrafen kommer nästa vecka vara fruktansvärt kall så vi har bunkrat upp med en massa innedagar.

Villiam som har varit så duktig och tålmodig hela dagen trots bara välling att äta och ingen sömn. men han fick ett ryck ikväll och var ledsen. Såklart han var! stackars liten. Han och pappa somnade en stund på mattan i hans rum, hade fotat om det inte varit beckmörkt. Men nu har han somnat igen och vi har satt på maten. Köttgryta. Till efterrätt ska vi smälta mörkt choklad och doppa banan och päron i, mums som maria montazami säger! (:

Vår soffa har äntligen kommit föressten! Så nu har vi lagt ut våra ektorp på blocket, till skitpris egentligen, bara för att vi inte orkar tvätta och städa dem ;)

Nej nu ska vi hålla kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0