Villiams födelsedag!

6/4 kl: 20:45

Sov kass inatt, låg o tänkte på att det var precis ett år sedan ontontont, hu en massa minnen kom tillbax som jag inte vågat tänka på. När lillen vaknade fick han en sång o tre paket. Så glad han blev att vakna så fint! Kläder från oss och ursött bestickset från hans kompis Natalie.
Vi åt båda gröt sen bar det iväg till sångstunden på biblioteket. Villiam fick en alldeles egen födelsedagslåt. Så fint när alla barnen sjöng (: Sen tog vi en fika på kalasmuffinsarna på biblan med T och hennes Vanessa. Villiam fick nästa present, ett riktigt fint set med byxor o tröja. Sen en promenix medan ungarna sov. Hem för röj och bus.


Dom kompletterar varandra ganska bra, våra små hjärtan.

jag tog tag i tvätten from hell när vännerna hade gått och nu kollar vi efter att sätta in en tvättmaskin i lägenheten, det inte för tidigt.. Pappa kom och hjälpte till. Villiam fick äta pannkakor till mellanmål. Sen kom mami och firade lillen med en fin Molly-bok att hänga i vagnen.

Dessutom hade Villiams bästaste mormor och morfar skickat in en bild till lokaltidningen (: Ungt för tidningsdebuten! (:

Det har uppkommit en chans till att säkra min framtid. Mitt drömjobb är ute och jag håller på att fila på CV. Detta ÄR mitt drömjobb men varför tvekar jag? För två år sedan hade jag kunnat gå över eld för att få det (nu har jag inte fått det, ska söka), men nu känns det lite halvdant. Ska vi lämna Villiam på dagis tio timmar per dag. Ska jag alltid känna mig stressad av att få ihop vårt liv? Ska 80 % av Villiamtid spenderas på dagis med människor utan anknytning? Vilken ångest kommer jag att få? OM jag har ångest nu.. :( Men nu ska jag söka utbildningar till högskolan, sen blir det sängen!




Kommentarer
Postat av: Teresia

Tack för idag!! :)



Och som jag säger till mig själv, allt ordnar sig och den skickar jag till dig. :)

2011-04-06 @ 21:07:57
URL: http://hondenteresia.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Ta chansen om du får den, när vi pratade på tåget märktes det att du verkligen har ett brinnande intresse. Man kan alltid ångra sig och söka sig till något annat om det inte fungerar, självklart måste familjen komma i första hand men mår du bra så mår de också bra! Lycka till, det fixar sig :)

2011-04-06 @ 22:51:16
Postat av: Lotti

grattis i efterskott villiam! hoppas du hade en tokfin dag och kalas men det ser så ut så det tror jag nog :)

2011-04-07 @ 14:57:12
URL: http://yoohh.blogg.se/
Postat av: Helena

Läste precis din blogg, så stor sonen blivit nu:) Jasså dröm jobb och skolsnack, full rulle som vanligt:) Låter som ni har det super mysigt om dagarna. Hälsa familjen. Kram

2011-04-07 @ 23:52:56
URL: http://helenaochpetra.blogg.se/
Postat av: sanna

vilken fin födelsedag :)



Jag hade chansat och som Mimmi skriver, man kan ångra sig. Men hellre att ångra sig när man fått det än att ångra för att man inte försökte. Kommer bli jätte bra ska du se :)

2011-04-08 @ 09:57:03
URL: http://zebrafejs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0