30/7 kl: 08:40 hej, det var inte igår. Dat...

img_0313 (MMS)

30/7 kl: 08:40 hej, det var inte igår. Datorn är sönder och jag jobbar, därav min obefintliga uppdatering.. Men jag ser att ni inte har gett upp hoppet iaf! Kul! Den sista tiden har bestått av jobb och sjukdom samt en gnällig bebis. Ikväll blir det kräftafton med mami o papi, kräftor, västgötaostpaj, vin och en efterrätt jag tänkte prova. Bär- och myntasorbe, låter ganska gott va? Om det blir det, delar jag med mig av receptet! Ska försöka uppdatera lite flitigare, men det är ganska mycket just nu så ingen garanti!


11/7 kl: 15:40 nu sitter jag o ugglar på j...

img_7188 (MMS)

11/7 kl: 15:40 nu sitter jag o ugglar på jobb o väntar på att kl ska bli fyra.. Känner mig halvkass, har kallfrossat hela dagen, hoppas det går över. En urmysig helg har vi haft! I lördes- frukostfika på stan i strålande solsken med mami, musik på stan. Sen stranden med R o en vän. På kvällen var det maskerad, jag o R var black och white swan från filmen. Riktigt grymma var vi! Ska lägga upp bilder så fort vår dator vill starta igen. Vi föra hos mig med lite andra vänner innan vi äntrade den galna festen, minst sagt. Jag tog det halvlugnt så söndagen bestod av långpromenad med vänner innan vi åt middag med mami. Mina älsklingar är hemma hela veckan, skönt att slippa jobb/ dagis. O Villiam är underbar just nu så jag längtar hem en massa


Villiam börjar gå
Detta är en video som vi tog i början av veckan gå semstern uppe i stugan. Han går flera steg själv, trillar och slår sig och sen upp direkt igen!


Update: jag försökte lägga upp en video från slutet av veckan, men den strular och vill inte.. Så jag får väl berätta istället. Nu reser han sig upp själv och går. Ibland 40 steg, ibland bara få. Men tycker det så kul varenda gång. Vet inte om jag berättat det, men det roliga var att när vi beställde denna stuga, för typ ett halvår sen så sa jag att tills dess ska Villiam gå! Men att det skulle slå så bara på några dagar hade vi ingen aning om. han är så duktig och en riktig kämpe vår lille påg (:

 


Hej!

8/7 kl: 20:00


Har inte hunnit/orkat blogga medan vi varit iväg, det har varit full rulle.. Vi kom till en jättesöt stuga med stor trädgård. De första dagarna var pest då Villiam hade nån blandning av hemlängtan/svårt att anpassa sig/ tänder/ sjukdom. på kvällen tredje dagen fick han hög feber, och vi hade ingenting med oss. Varken temp, panodil, ingenting. Och mitt ute i ingenstans. panik eller vad. Och vilken förvirrad mamma man kände sig som, att kunna glömma allt sånt där. Men våra snälla grannar hade en dotter med barnbarn på besök (10 mån) och vi fick mycket hjälp, Panodol (dubaisk panodil), nr till vårdcentral och akut, och fick veta att det fanns en barnläkare och en läkare på samma gata. Hade vi tur att komma dit eller vad. Men han blev bra efter panodil, och blev bättre och bättre och till slut var han sitt goa jag igen.

Den härliga stranden var som att komma utomlands

 

Vi har badat (ooh jag badade t.om håret, det händer aldrig), promenerat mycket, grillat varje dag, haft sjukamp, solat, tränat Villiam på att gå! Tänkte att jag lägger upp en video för att visa hur duktig han var andra dagen vi kom dit. Han hade gått fem steg hemma men här fick han fart! Perfekt med stor trädgård med mycket mossa i. Han gick några steg i början och tyckte det var jätteroligt.

 

Vi åkte hem en dag tidigare, inte en dag försent.. det tär lite att vara iväg en hel vecka med svärföräldrarna i en o samma stuga.. ;) Så skönt det var att komma hem! Villiam åt en massa (grillat var inte riktigt hans grej), och åt hela middagen helt själv! Han slutar aldrig förvåna oss.

Lillen är lagd och vi ska njuta av vår soffa och en bra film.Här har vi sjukamp, kast med liten boll mot fem burkar.. jag fick ner dom på första försöket!

 


2/7 kl: 13:30 då är vi på väg upp till en ...

img_0288 (MMS)

2/7 kl: 13:30 då är vi på väg upp till en liten stuga söder om Gbg. Stannar en vecka. Gult trähus några meter från stranden, halva hemmet är nedpackat o instuvat i bilen. Vi hoppas på fint väder! Två utflykter är inbokade- Ullared med svärmor o Marstrand! Härligt med semester!


RSS 2.0