dagis

3/5 kl: 20:00

Okej.. vi har fått dagisplats på bronsängens förskola. Inskolning den 12 maj. Positivt eller negativt? ...

 

Dessutom har Villiam idag rest sig mot väggen, inte mot möbler, utan mot väggen! (: (:


Kommentarer
Postat av: Lotti

12 maj, det är ju väldigt snart! Ska ni tacka ja till platsen?De räknar mig som v 10 nu men förmodligen är det 12-13 eller så. Det är upp till UL när de vill ta in mig i och med vi är osäkra på hur det ser ut.

Får inte alls flaschbacks faktiskt från Ebba, detta känns som något helt nytt men det kan klart bero på att man inte har samma tid nu som då, och att jag mått som en överkörd iller.Jag är ju fortfarande fl, kommer bara hinna jobba max 2 månader om vi inte ändrar Ebbas dagisplats men det vill jag inte. Så det blir långledigt :-) Ja, en väldig tur i oturen att vi har Jimmy hemma. Guld värt! Även om man måste tänka på att han faktiskt är hemma för han är sjukskriven men det har verkligen underlättat för mig! :-)

2011-05-03 @ 21:19:36
URL: http://yoohh.blogg.se/
Postat av: Teresia

Innan du vet ordet av det går han... han vill så gärna och det är bara en tidsfråga innan han bemästrar sina ben och fötter helt och hållet. Duktiga Ville!! Som snart börjar på dagis - omg! Tiden går så fort... vad hände med våra bebbar?

2011-05-03 @ 21:58:17
URL: http://hondenteresia.blogg.se/
Postat av: Kathy & Lovisa

En vän till mig fick in sin son där för en månad sedan men sa upp den ganska nyligen. Väldigt, väldigt små avdelningar på förskolan och dem trivdes inte. Vilken avdelning ska han gå på? Hoppas ni trivs bättre :)

2011-05-05 @ 18:30:17
URL: http://lovisaloppans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0