kosläppet! etc

28/4 kl: 19:50

Igår hade vi en urmysig dag, jag, papi och Villiam. Tidigt gick vi upp, papi kom o hämtade oss o vi körde till Svalöv. Så mycket människor där var! Det var gymnasieskolan som höll i det. Det körde runt en massa bonnar i sina epatraktorer, de hade satt upp en liten scen som spelade bonnamusik, typ joddla. De hade blivit sponsrade av skånemejerier, kivik och nått bageri så det var gratis fika för alla.

Vi satte oss bredvid en snäll kvinna och kom på att vi inte fått med oss mer än Villiams lilla filt så vi fick låna en bit av hennes.


Villiam ville stå hela tiden med hjälp av sin morfar, han skrattade och flörtade med alla. Dansade till musiken som spelades och käkade gräs. Precis som kossorna!


smaskens!

Här står morfar och Villiam o tittar på kor.

När det var slut tog vi vår fika och åkte iväg utanför Kågeröd till några dammar. Kommer inte ihåg vad det hette men där är så otroligt vackert. jag har ett starkt minne från när jag var liten, kanske 3-5 år, jag, mamma och pappa var ute och fiskade och jag fick min första fisk. En stor regnbågslax som vi senare rökte på plats och åt på knäckemacka. Där var vi nu och jag fick en nostalgitripp.. Allt var mycket mindre, men fortfarande den där trollskogs-känslan där allt är tyst, sjön låg stilla och bara fåglarna hördes. Underbart.

Vi tog en fika

Villiam fick bara en kotte att äta.. Väldigt god enligt han själv!

 

Sen tog vi en promenad ute i skogen, Villiam pekade på allt. Morfar fixade en naturstol till honom



Pappa höll på att hoppa in i en gigantisk myrstack, det var ganska kul. Vi hittade en vattenpump mitt i skogen med (antagligen) källvatten, gott!



Vid två var vi hemma igen och då började Villiam gnälla. Tjohej så hittade jag första kindtanden..

Hans mormor kom på kvällen och lillen fick en macka. Han var så stolt över att få hålla den själv och tugga av bitar. Tyvärr ville han ha allt i munnen samtidigt, men han lär sig väl ;)



Idag har jag jubbat, gammelfarmor tog fm, morfar tog em. Jag kom hem lite tidigare och vi tog en promenad, köpte två nya solhattar till lillen på Kappahl. Riktigt rejäla med stor skärm, rekommenderas! Sen handla lite på cg, åt en glass i solen, vilket Villiam älskade. Ikväll har vi badat, städat, jag har försökt ta bort alla fläckar på Villiams kläder, gräsfläckar och gammalt kräk på curry är inte det lättaste ;)

hoj!

 


mobiltömning från helgen

26/4 kl: 18:20


Pappa o Villiam gungar högt


woohoo

 


Pappa o Villiam busar på en filt i R:s kusins koloni

Villiam leker tandläkare

Fick påskägg av sin farmor, fyllt med majskrokar!!


Igår stack vi iväg o kollade ett hus, eller en bostadsrätt i Häljarp, blev riktigt sugna och det fanns mycket potential till att göra det till vårt. Men hyran var för dyr.. Knepigt att bostadsrättshyror är lika höga som i en lägenhet och sen måste man betala ett lån på det med.

 

Idag har jag jobbat hela dagen, vi ligger utslagna i soffan. Lillen är pigg och har varit ute hela dagen med sin gammelfarmor. Det blir en tidig kväll känns det som.. Hela dagen igår fortsatte lillen att resa sig upp mot olika saker och idag har han gjort detsamma. (:

 

Imorgon ska vi upp tidigt och iväg med papi/morfar till Svalöv för att titta på kosläppet! Har velat se det i flera år och nu känns det som en bra tidpunkt. Ska bli kul att se en massa galna kor, och visa Villiam dem.

 


25/4 kl: 12:00 vilka underbara dagar vi ha...

img_8431 (MMS)

25/4 kl: 12:00 vilka underbara dagar vi haft! Igår åt vi påskfrukost hos mami, Villiam åt både ägg och rökt lax, men den inlagda sillen spottade han ut ;) sen tog vi en promenad och lekte på en lekplats vid havet. Grillning i M och N:s koloni stod på scemat på em, Villiam älskat nu sitta på en filt i skuggan och leka, innan var han lite rädd för gräset ;) när det började bli kyligt ute förflyttade vi oss hem till oss för en spelkväll. Gissa vad som hände i morse? Så stort!! Villiam reste sig längst med en möbel för första gången! Så paff jag blev, men det har vi väntat på! Nu är vi ute i häljarp och solar, vid tre ska vi gå och titta på ett hus! Imorgon är det jobb, då får det gärna regna ;) Villiam sover som en stock utomhus..


24/4 kl 00:45 vilken mysig dag vi har haft...

img_2632 (MMS)

24/4 kl 00:45 vilken mysig dag vi har haft! Min närmaste familj kom hit vid ett, vi tog en promenad i det härliga vårvädret, tog en falafel på en filt i parken, vidare till citadellet där vårt campande blev bortschasade av kastfiskare. Galet att kommunen hyr ut allmänn plats, den vackraste i hela Landskrona, till fiskare. Det blir ett samtal till kommunen.. Vi flyttade på oss, spelade kubb o busade med Villiam som skrattade hela tiden. Man blir lite som en clown när man vill roa sitt barn ;) hem o åt en förrätt som jag komponerade, Räkcocktail med mango, gurka o tomatsallad med avokadosås till Huvudrätt med varmrökt lax o romsås. Efterrätt färska Hallon med glass o grädde. Mums! Kan inte sova så mätt jag är.. Goda drinkar till. Ni som inte provat: smirnoff, sourz, sprite o en halv piggelin glass- sommardrink! En underbar dag har det varit. Imorgon blir det stor påskfrukost hos mami med de som ligger mig varmast om hjärtat. Godnatt alla!


23/4kl 12.30 det blev tydligen ingen text ...

img_5882 (MMS)

23/4kl 12.30 det blev tydligen ingen text igår, vi var ute i häljarp o solade hela dagen i fick lunch o middag serverat, härligt. Tog en runda till farfar oxå för lite snack.  Villiam fick värmeplidor trots han satt i skuggan, undra hur det blir i sommar? R stack iväg igår kväll på race o jag fick hyrt en film i utbyte ;) eat, pray, love, rekommenderas! Passade på att se en tjejfilm när gubben var borta. Idag har vi änsålänge städat i badat Lillen, nu ska jag hoppa in i duschen och en mysig dag har vi framför oss! Ska försöka blogga lite senare. Föressten så lägger jag ut bilden på det jag nämnde innan, förvaring i spjälsängen, helt perfekt för alla i huset att han kan roa sig lite själv på morgonen ;)


22/4 kl 12.00

img_2568 (MMS)

22/4 kl 12.00


21/4 kl 15:30 hade ingen rolig bild på mob...

21/4 kl 15:30 hade ingen rolig bild på mob men just nu sitter jag äntligen o solar på balkongen o äter påskgodis o dricker iste. Jobb hela dan idag, Villiam har varit ute med sin gammelfarmor hela dagen. Fick honom till att sova när vi kom hem så jag kunde slappa o njuta lite. Igår fick vi barnpassning o stack ner o åt på basilika, mysigt. Villiam är så rolig, nu har han lärt sig att säga häst och pekar o kallar allt det ;) han kan nu även ta sig från rygg till sittande, vilket är lite problematiskt när han vaknar på nätterna, då börjar han leka med sakerna som hänger på sängen. Åh den måste jag visa er, världens smartaste sak som mamma sytt till honom. Nästa gång! Ikväll blire städ och planering inför den mysiga påskhelgen. Nu- sova i solstolen ;)


19/4 kl: 22:22 det är svårt att fota vildi...

img_0371 (MMS)

19/4 kl: 22:22 det är svårt att fota vildingen just nu, vill aldrig sitta still. I morse tvättade vi o hängde ut på balkongen, som det underlättade!! Sen stack vi till hans gammelfarmor, satt o mös i solen. Även om jag smörjer o smörjer med skydd 50 fick han ändå röda händer, svårt att skydda dem spec i vagnen. Sen en runda till L som flyttat precis, snack på en filt i solen. När R kom hem lämnade vi av Villiam o stack ut o rollade Glass i borstahusen sen hem. Fick ta mina gamla roller som bokstavligen föll sönder, totalknäcktes utanför dörren, Sören vad jag garvade. Får hämta andra hos pappa. Dessutom fick jag veta sommarjobbplanerna idag, sex veckor och det passade in så jag o R får tre veckors semester ihop, vilket vi aldrig får. Helt underbart. Nästa problem är dagisplats.. Godnatt!


åhå åhej

19/4 kl: 10:10

Gissa vad jag har gett mig på? att kategorisera alla tidigare inlägg. Har suttit i en timme o hinnit med en tiondel typ. Det blir lättare för er att bläddra och titta tillbaka. Och för mig med. Men det tar tid, och tid är något man inte har med en bebis flåsandes i nacken..

Vi tvättar och jag ska strax äta frukost, kul att tvätta i detta vädret.. I eftermiddag tar vi en promenad till L och myser utomhus.

Gårdagen var helt galen, vet inte vart jag fick min energi ifrån. Powerwalkade 2 timmar på fm, tränade ben o kondition runt lunchtid på gymmet, tog en promenad på kvällen på 1 timme. OM jag var död. Med mig är det allt eller inget.. Ont i bena har jag idag.


just det..

17/4 kl: 21:00

Håller på att lägga över bilder från iphonen i rätt mapp. Hittade denna gamla bilden:



Och denna togs idag:

Finns det någon slutsats att ta?

;-D

 

 


helgen

17/4 kl: 20:45

I lördags var jag lagom trött när vi skulle upp till ett frukostkalas (ni såg bilden i förra). efteråt fick jag skjuts hem till mami då vi skulle putsa fönster, men min gamla säng kändes mer lockade så jag tog en kort powernap på två timmar innan vi satte igång ;) En god middag innan jag åkte hem och höll kväll.

Idag fick vi äntligen sålt en grej vi lagt ut på blocket, en grej mindre att ha under trappan (som är överfylld av barngrejor som måste säljas). Sen storhandling på coop och en lätt lunch på balkongen. Sen sov vi igen ;) innan vi tog en promenad. Det blev lekparken och Villiam fick sitta i sandlådan för första gången, det var en succé!



Det var roligt att känna sanden mellan fingrarna och ta sönder pappas sandkakor.



Och nu är pappa ute och rollar en runda, vi ska försöka ta det som ett träningspass på tisdag om nån kan passa Villiam, nån som känner sig manad? ;) Jädrans bra träning för rumpa och lår (och vilken "nybliven" mamma behöver inte det?).

Imorgon blire nog promenad på fm, de säger att det ska bli fint väder.. Sen träning när Villiams farmor kommer. Ska passa på att sticka ner till frissan oxå så luggen kan trimmas lite.

Nu ska jag börja med ett litet projekt jag velat göra länge.. hoj!


invigningen

17/4 kl: 20:20
Det var inte igår.. Helgen har varit full rulle men det har hunnits med ganska mycket sömn oxå!

I fredags var vi ju på ett event. Och OM det var ett event! R jobbar på ett företag i L-a som blev uppköpt av Mårtenssons bil i Hörby. De hade byggt ut firman (rejält, största i hela norden) och öppnat ett gym (?) och öppnat en klädesaffär i anslutning till firman med märkeskläder. Jädrans coolt och allt var det senaste, R och alla andra bilfantaster var i extas. Vi kom dit, fick ett glas champagne och minglade lite. Det galna med allt var att alla damer fick en goodiebag. Som innehöll:

Samt en presentcheck på den nya klädesaffären, mer om det sen. GALET eller vad. Man kände sig ganska speciell trots man var en av ca 350 kvinnor på plats ;)



Jag med min fina tröja från conscious collection.. Sen blev det italiensk buffe med en massa skaldjur och annat gott, oändligt med vin och öl. Ganska kul att gå o shoppa med ett vinglas i handen ;)

 

För att göra lite reklam.. De hade ALLT, Polo, Marlene Birger etc hittade och funderade på att köpa Kenzas Jofama skinnbyxor men 4000 kändes lite utanför min liga ;) Däremot så hittade jag denna från Soaked som jag fastnade direkt för, helt gratis! (:



Underbar kofta. Bilden är tagen dagen efter (lite bakfull).

Sen fortsatte vi att dricka lite, kolla bilar. Jag skulle posa vid en bil för R men det blev inte så lyckat..

 

Sen blev det musik, Pernilla Wahlgren. Coolt att hon kom men vi orkade bara höra en låt. När allt led mot sitt slut blev det ett gigantiskt fyrverkeri, och då menar jag GIGANTSIKT! Värre än nyår. den ena raketen värre än den andre. Det var en riktigt lyckad kväll.

När vi kom hem hade jag inte fått nog så jag stack ut på puben för en öl med mami och papi, senare drog jag o papi till sir henrys och snackade innan vi fick nog av alla sjuka saker som hände (en 45-50 årig kvinna hånglades upp av en 20årig kille, gubbar som gärna ville göra samma sak med mig men backade så fort jag introducerade dem för min pappa) ;)

 

 


14/4 kl: 16.30 vi gick upp tidigt idag för...

img_5208 (MMS)

14/4 kl: 16.30 vi gick upp tidigt idag för att sticka ner på hm när de öppnade. Men kollektionen hade börjat säljas för flera dagar sen trots det stod den 14de. Jävligt kasst hm, jävligt kass. Istället tog vi en promenad med Vanessa o hennes mamma T innan vi skulle hem o tvätta. Jag passade på att sola en kvart medan Lillen sov, ja jädrans vad solen tar! Skönt som sören men så snart den lille terroristen vaknade så fick jag inte sola mer. Det önskar jag mig mest av allt nu, att få sola några timmar ifred :) sån självklar grej innan man fick barn ;)


shit..

13/4 kl: 21:55
Jag o mami åker snart till London kom jag på. Dagarna bara rusar iväg och jag tog mig i kragen och satte mig ner för att göra ett seriöst planerande. Nu har jag väldigt bra kandidater till sevärdheter, restauranger, pubar och shopping. Vi ska inte åka till London och fråga oss: Vad ska vi göra, hur kommer vi dit? ;)

Idag inhandlade jag det första plagget ur conscious collection. En oversize t-shirt med brodyr. Underbar och det enda plagget i strl 34. Imorgon släpps resten av kollektionen och då ska den lilla barnvagnsligan ner och stå utanför tio i tio. jag vill ha en tunika. jag dör om jag inte får den. nästan.
Centan var det idag ja och då blev det ännu en hoodie till lillen och ett par strumpbyxor till nästa vinter (den var rea, man kan inte planera nog).

När mami kom som barnvakt körde vi järnet på gymmet!! Fy sören det var längesen jag hade sån energi, i med iphonen och nrj på nästan högsta, på med handskarna, sen försvann jag. AJ vad jag kommer ha ont imorgon.

Apropå imorgon så säger dom att det ska bli fint väder. Jag tror inte på dom. Ska in o kolla på smhi nu. Jag behöver komma ifrån gråväders-deppet. Verkligen. Vi håller oss bara inne de dagarna och deppar ihop totalt jag och lillen. men imorgon är en ny dag! en halvsolig sådan såg jag på smhi. Det kan jag leva med.

sommardoft inne, regndoft ute

12/4 kl: 11:05

Mina underbara liljor har äntligen slått ut! Underbar rosa färg och avger en stark sommardoft.

 

Sommarfeeling till max. Vänder jag huvudet en grad till vänster ser jag regndoft. Yeey, vad glad man blir av sånt här väder! Känns lite taskigt av vädret att först ge sig hän av sina vackraste dagar och sen slänger en sån här dag i ansiktet på en. Men för att leva i dåtiden lite till får ni denna bilden:



Min älskling i farmor och farfars trädgård i helgen, med sin pappas gamla keps på sniskan (:

Annars.. Blire väl ganska lugnt. Fjärde natten i rad med vakentid en gång i timmen. Man blir väl för glad.. Villiam har nu hela ryggen full av prickar efter tredagarsfebern, men verkar inte känna av det alls. Gnällig är han idag, väldigt sur och testar mitt tålamod lite för mycket. Han lade honom i sängen igen (vi gick upp halvtio) och han somnade bums. Det var där skon klämde, inte konstigt att vara så trött när man e vaken hela natten.

Igår tog vi en kvällspromenad, riktigt mysigt och en bra grej att göra vid fint väder för att dra ut på lillens nattsömn lite.

Igår var han en riktigt liten papegoja. Härmade mycket. Han har en gunghäst i sitt rum. Gick fram och klappade den, jag frågade om det var en häst. Han härmade- heest och började göra "hästen" på sina ben, haha. När vi var ute o han såg en bil brummade han, när han såg en hund vovade han. Gav han en anka igår att pilla med och sa kvack kvack, då sa han det med. En riktig papegoja är han. Och nu ska han bli nersnackad av mig, det verkar som han fångar upp ganska mycket nu så det är bara till att passa på ;)

Nu ska jag överlämna mig till boken med stort B. Elsas värld. Började läsa den i förrgår o är snart färdig. Jädrans böcker, kan inte sluta läsa..


11/4 kl 18:00 efter att hela familjen ätit...

img_9182 (MMS)

11/4 kl 18:00 efter att hela familjen ätit korvstroganoff, sitter vi nu o solar på balkongen, underbart! Villiam leker på golvet o livet är underbart :) träningen gick skitbra idag, nästa pass blir dubbelbadminton på onsdag med älsk, J och C :) beach here we come!


11/4 kl. 12.00 helgen har varit lugn, igår...

11/4 kl. 12.00 helgen har varit lugn, igår var vi ute i häljarp hela dagen, skönt att va ute! Dock var Villiam inte bra då men idag är det mycket bättre. Nu badar vi o lyssnar på musik. Snart ska jag iväg o träna, måste starta upp igen. Då ska farmor o Villiam ut på promenad. Inte så innehålleserik måndag ;)


sjukdom.. igen :(

9/4 kl: 21:10

Villiam blev inte bättre igår. Vi gick hem till papi men struntade i långpromenaden, vädret kändes inte så kul. Där sjöng och dansade vi tills Villiam stupade.. Han sov länge och fick högre och högre feber. Natten var inte för rolig, vaken nästan hela. var fjärde timme vaknade Villiam av den höga febern så vi fick kyla ner honom, ge panodil (som har som tur är tycker är skitgott), sjunga, läste en massa böcker tills febern gick ner så han kunde somna. Han låg bara o gnydde den lilla sötnosen.

Vi "sov" ganska länge eller låg o mös hela förmiddagen innan vi tog en promenad med Villiams mormor. Tänkte att det skulle vara skönt för lillen att komma ut. Han satt där, blek om nosen och helt borta innan han somnade. Det blev en lång runda ett par timmar innan vi gick hem. Då hade han fått lite utslag på magen. Och nu när jag kollade upp det verkar det vara tredagarsfebern han har fått. Och enligt den så ska det isåfall bli lite bättre imorn, kulmen var idag. Vi får hoppas på det, och att vi alla tre kan sova inatt.

Mormor stannade och gjorde revben till oss (gott!) och tog hand om lillen så vi kunde fixa här hemma. Så nu är balkongen äntligen färdig sånär som en vimpel (ampel?) med blommor som vi ska fixa. Möblerna och golvet är inoljat, allt är avtorkat, fönsterna putsade och växterna är omplanterade efter många svordomar från mig (hatar jord), men en blev riktigt bra! En murgröna från förra året som vuxit sig stor. Köpte en "klättervägg" och band upp den. Så stolt att jag fixade det! Gröna fingrar har jag inte kan jag säga..




Pga barnpassningen fick vi även möjlighet att städa badrummet där nere, ut med alla grejorna och skura HELA badrummet. Skönt att få det gjort! Nu har vi "bara" köket kvar, det jobbiga till sist och det börjar vi med imorn. Sen är hela lägenheten färdig.. Då får vi väl börja om igen känns det som.. ;)
Imorn drar vi nog ut till Villiams farmor och farfar och nyttjar deras trädgård om Villiam nu blir bättre.

Skulle egentligen firat ogudmor J ikväll, överasskningspartaj, som jag har lurat henne ;) Men det kändes inte så kul att sticka ifrån Villiam idag.

Apropå Villiam så har jag kommit underfund med två saker.. Ofta när jag fotar honom ser han antingen ut såhär:


munnen öppen.. eller såhär



charmigt Villiam, charmigt


yeah!

8/4 kl: 12:00
Tack för era fina kommentarer i förra inlägget. Jag skickade faktiskt in CV och personligt brev precis. För när jag satt och räknande för-och nackdelar så kom jag ändå på att jag inte förlorar något på att söka, och om jag kommer på intervju får jag ju svar på alla mina frågor och jag tror som många har sagt att allt kommer falla på plats till slut. Men det var ändå lite panik när man verkligen inser hur stor bebisen har blivit och att han snart ska slitas ifrån mig :( Men håll tummarna för mig!!

Gårdagen spenderades hemma! Vi skulle gå ut men blev avrådd pga vädret och jag orkade inte kämpa med blåsten som vill få vagnen att flyga iväg ;) Istället städade vi, hela dagen, rensade och städa garderoben nere, jag skulle tagit en för och efterbild..

När pappa kom hem stack vi iväg o handlade mat till katten och till oss. Det blev kyckling och potatissallad, lite snabbt sådär. Vet inte om jag nämnt det, men Villiam vägrar äta sin "egen" mat nuförtiden. Oavsett om det är barnmatsburk eller mat jag lagat speciellt till honom. Han ska ha allt vi har. I förrgår fick han ärtsoppa, INTE roligt när det kom ut igen. Igår petade han i sig lite kyckling. Och magen är väl lite som den är, man får väl leva med det innan den vänjer sig. Mjölk har han också börjat dricka lite mer regelbundet.

I morse skulle vi iväg till karlslundsbadet för pappa är ledig idag. Men Villiam vaknade halvsju, hade bara sovit tio timmar och låg o gnydde. Han hade feber :( Lite alvedon och välling så sov vi till kvart i tio och nu är han som vanligt igen. Jättekonstigt. En sån snabbfeber och karlslundsbadet lockade inte så mycket om han nu håller på att dra på sig nått igen. Men som sagt är han piggheten själv, slänger iväg den lilla bollen han fick från sin ogudmor (en ny favorit) och kryper efter. Så vi drar hem till morfar och våldgästar han ett tag så vi kommer ut från huset lite.

I sina nya häftiga hängslebyxor från han fick från sin gammelfarmor och kepan han fick från sin morfar! (:


Villiams födelsedag!

6/4 kl: 20:45

Sov kass inatt, låg o tänkte på att det var precis ett år sedan ontontont, hu en massa minnen kom tillbax som jag inte vågat tänka på. När lillen vaknade fick han en sång o tre paket. Så glad han blev att vakna så fint! Kläder från oss och ursött bestickset från hans kompis Natalie.
Vi åt båda gröt sen bar det iväg till sångstunden på biblioteket. Villiam fick en alldeles egen födelsedagslåt. Så fint när alla barnen sjöng (: Sen tog vi en fika på kalasmuffinsarna på biblan med T och hennes Vanessa. Villiam fick nästa present, ett riktigt fint set med byxor o tröja. Sen en promenix medan ungarna sov. Hem för röj och bus.


Dom kompletterar varandra ganska bra, våra små hjärtan.

jag tog tag i tvätten from hell när vännerna hade gått och nu kollar vi efter att sätta in en tvättmaskin i lägenheten, det inte för tidigt.. Pappa kom och hjälpte till. Villiam fick äta pannkakor till mellanmål. Sen kom mami och firade lillen med en fin Molly-bok att hänga i vagnen.

Dessutom hade Villiams bästaste mormor och morfar skickat in en bild till lokaltidningen (: Ungt för tidningsdebuten! (:

Det har uppkommit en chans till att säkra min framtid. Mitt drömjobb är ute och jag håller på att fila på CV. Detta ÄR mitt drömjobb men varför tvekar jag? För två år sedan hade jag kunnat gå över eld för att få det (nu har jag inte fått det, ska söka), men nu känns det lite halvdant. Ska vi lämna Villiam på dagis tio timmar per dag. Ska jag alltid känna mig stressad av att få ihop vårt liv? Ska 80 % av Villiamtid spenderas på dagis med människor utan anknytning? Vilken ångest kommer jag att få? OM jag har ångest nu.. :( Men nu ska jag söka utbildningar till högskolan, sen blir det sängen!




kalaset!

5/4 kl: 08:00

Kalaset gick urbra! Villiam älskade uppmärksamheten han fick!

 


Fina tårtan som hans mormor hade gjort!

Äta första tårtan alldeles själv!

Jag och kusin

 

Fina muffinsarna som jag och ogudmor J bakade hela morgonen. Morotsmuffins och chokladmuffins!


Fina kostymen. Nu ville han upp, han gick från person till person och gjorde såhär hela kalaset. Man kan inte säga att han inte var social! (:

 

Sen packade han upp paket med hjälp av R. Efter tre paket gav han upp och ville leka och vara social med gästerna.

 

Riktigt fin dag, tack alla för de fina presenterna och för att ni kom!

 

Sen stannade mami och kusin på middag för jag skulle göra stek för första gången, vilket blev lyckad! Med papis hjälp såklart!

 

Igår gick vi ut tidigt för BVC besök o vaccination. Vägde o mätte lillpyret. Som han har växt! tre och en halv cm på en månad! Helt galet. Nu är han 79,5 lång och väger 10.600 gram. Lång och smal kille! Vaccinationen gick också jättebra, en annan sköterska fick hålla Villiam eftersom jag inte vill hålla honom när han sticks, han blev ledsen på första sprutan, men andra var värre såklart men så fort han kom till mig slutade han skrika. Duktig kille. Sen tittade han lite surt på sköterskan ett tag innan han började skratta åt henne och vinka. Så han förlät henne.

Ner med ungen i vagnen och han somnade bums. Vi tog en promenad på stan, bytade ner en storlek på mina skor och handlade kläder på HM då Villiam fick presentkort där av sin mormor. Det blev ett par tunna snickarbyxor, en solskjorta och ett par skjorts (likadana som hans pappa har, det blir gulligt i sommar). Sen tog vi oss en väldigt lång promenad i det riktigt härliga vädret. Gick inom hans gammelfarmor och farfar, där fick han också sina paket, leksaker, bok och kläder. Sen mötte vi upp hans farmor på hennes jobb, de tog en långpromenad till medan jag fick lite ensamtid. Gårkvällen spenderades hos en barndomskompis.

Och denna dagen vaknade vi till uselt väder. Kass kass kass. Vilken bra dag det blev igår pga vädret. Men vi drar väl ut en runda senare, tittar på djuren på cirkusen och i karlslund och ger morfar ett oväntat besök kanske?

Morgonpigg kille!

 

Imorgon är det lillens födelsedag. Han får paket på morgonen, sen sticker vi till sångstunden på biblioteket. Tvätt på em och för att fortsätta fira hans födelsedag trots tvätten kommer morfar och leker.

Min stora, fina kille!


3/4 kl 10.00 idag ska vi hålla kalas! Syns...

img_0842 (MMS)

3/4 kl 10.00 idag ska vi hålla kalas! Syns det? ;) Villiams första födelsedag ska firas med dunder och brak. Ny kom ogudmor j och vi ska börja baka! Vår väckarklocka vaknade halvsju så vi har hunnit med mycket bland annat att dansa! Lillen älskar att dansa o vi garvar ihjäl oss åt honom. :) bra start på morgonen!


1/4 kl 16.00 grattis till pappa r som fyll...

img_0259 (MMS)

1/4 kl 16.00 grattis till pappa r som fyller år idag! Han fick varm choklad o paket i sängen i morse och nu står en blombukett o väntar på honom. Jag är supersjuk men behövde komma ut så vi pinnade ner i stan med Villiams morfar för att handla paket till honom. Hittade en massa fint! Jag blev oxå bortskämd med ett par röda converse, världens bästa pappa! Ikväll blire middag på tycho. Sen ska jag tillåta mig att vara sjuk imorgon o på söndag är det barnkalas! Måste berätta Villiams nya, han spelar på läpparna med fingrarna och kan göra hästen! Ni vet klappa sen slå på låren så det hörs som en häst. Som vi skrattar varje gång :) det har mormor lärt honom!


RSS 2.0