hej bloggen 2

30/3 kl: 21:00
Jag är rolig med rubriker..

Eftersom jag var så generös förrförra inlägget med bilder så blir det inga denna gången.. Har inte orkat ta några.
Här hemma är vi sjuka. Eller ja, förkylda och ont i kroppen. Eller ja, jag då med andra ord. R är oxå kass men hinner inte känna efter eftersom jobbet kräver en massa nu. Och jag. För i helgen är det kalas och jag min smarting har kommit på att vi ska vårstäda á la flyttstäd. Så nu är hela ovanvåningen klar och ikväll tog vi vardagsrummet. Vi har gått all in, och då menar jag verkligen.. Skura dörrar, element etc. roligt!

Annars har det inte hänt så mycket. jag har börjat läsa Anna Wahlgren igen, glömde bort det ett tag men får lite nya åldersrelaterade tips. Förmiddagen sov vi bort eftersom jag var kass. Lagom till vi vaknade kom farmor och tog en långpromenix med odjuret. Hemmagjorda hamburgare till middag. Villiams mormor kom för lek och bad medan vi städade. Och äntligen ikväll fick jag tummarna ur att lägga ut Villiams gamla prylar på blocket. Nu återstår det att se om de accepterar min kategorisering eller jag måste dela upp alla 8 artiklarna på olika annonser så de kan suga ut så mycket pengar som möjligt. Det är roligt att de sitter på sån makt.

Imorn ska jag ta mig i kragen och knapra lite alvedon för då ska vi ner på stan med Villiams morfar och handla resterande födelsedagspresenter till knatten. Han behöver en solhatt, strumpor och ett munspel. För eller hur kan munspel vara kul? Han har ju en massa andra instrument som han rockar järnet av just nu. Vi håller school of rock härhemma när ingen ser. Villiam spelar och jag dansar och sen skrattar vi så mycket så vi tappar andan.

Ni märker hur trött-komedisk (finns det ett ord för det?) jag är just nu va? Jag ska nog ta mitt brännande huvud och lägga mig och hälsa på kudden. ja det gör jag. So long!

Kl. 17:15 Villiam lärde sig idag att drick...

img_8145 (MMS)

Kl. 17:15 Villiam lärde sig idag att dricka ur sugrör!! Det tog 30 sek sen fattade han vinken ;) han fick prova nestles frutti smoothies, den var slut efter fem min! Jag har fått ett paket med två olika smaker från buzzador och tanken är att jag ska bjuda Villiams kompisar på detta och se vad de tycker om dem. Har sju st i vardera smak så om det är någon som vill prova får ni hojta till! De är från ett år och har inget tillsatt socker, inga konserveringsämnen, färgämnen eller smaktillsatser. Villiam älskade det och inte för att göra reklam (hehe) så känns det lättare att ta med än en burk frukt till mellanmål.


Hej bloggen!

29/3 kl: 06:50


Det börjar gå längre och längre tid emellan mina blogginlägg nuförtiden.. Lätt det hade varit om de hade skaffat sig en jäkla app..

Anledningen till detta är att vi hela tiden så mycket att göra! På vardagarna är vi knappt hemma, vi cirkulerar på stan och på alla grönområden, vi träffar Villiams kompisar och går på öppna förskolan. I helgen låg tyngdpunkten på att träffa R:s släkt. I lördes var vi ute i farmor och farfars trädgård en massa, satte upp Villiams gunga och han fick känna på gräset. Men han är lite rolig, han vägrar ta sig fram utomhus ;)
Och igår jobbade jag hela dagen. Var helt slut när jag kom hem så jag gick o la mig kl sju. Därav detta tidiga uppvaket.


Lycklig eller? ;) (jag tog inte med den bilden när R klöktes ;) )


Såå. vad har då hänt den senaste veckan?

Villiam utvecklas i rasande fart och det är ständigt och jämt en massa småsaker som händer.

Han har fått humor, älskar att bli jagad och busar hela tiden, helst med Toulouse.



Gillar att dansa, han har bättre taktkänsla än nån annan i huset.

Vi har nog fått dagis och ska skola in snart

Det börjar luta mot att han bara sover en gång per dag

Han äter nästan bara vår mat, hans egen är inte intressant och vi tränar på att äta själv


Såhär ser det alltid ut när jag ska äta. Hundögon: Snäääälla mamma får jag smaka?

Länge har vi satt saker på hans huvud och då sitter han blixtstilla för att balansera denna sak. Nu försöker han själv sätta saker på huvudet, vilket är ganska svårt för hans armar är korta och hans huvud för stort ;)

Han strular vid sömnen

Han pekar överallt och vill veta vad det är

Han har börjat flörta med folk på stan

Vi har shoppat en massa kläder 86´ och till dagis, varav har han fått denna av sin morfar:



Hans bästa leksak är ett snöre..

Det har hänt en massa saker till.. Man måste börja skriva ner nu känns det som..

Just det, pappa och Villiam badade och såhär glad var knatten över det:

 

Efteråt fixade pappa frillan på Villiam, hans första frisyr! Mohikan ;)

 



Immigt hade det hunnit bli på linsen.. ;)


sunny days

23/3 kl: 19:10

Snart lön! Woho, hoppas jag kan finansiera alla kläder jag har beställt från nätet plus londonresan .. i wish ;)

 

Sådär, vad har nu hänt de senaste dagarna.. I måndags kväll började vi se Black swan med mami, vågade bara se hälften så vi fortsatte med Cornelis, halva denna filmen med för sen blev vi för trötta. På tisdagskvällen såg vi klart båda filmerna ;) Helt klart sevärda, black swan var ganska rälig (klarar inte blod o sånt), Cornelis vädigt intressant men ganska deprimerande.

 

Jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde igår... Jovisst vaknade riktigt utvilad (Villiam har börjat klabba jättemycket på kvällarna och jag står inför två val.. Är det separationsfasen och att han behöver mig nu mer än nånsin eller är det inte rätt att trixa med våra vanliga rutiner? Det är svårt som sören att bestämma, om jag nu kör på vårt vanliga att han får somna i sin egen säng och skrika som han gjort nu i två kvällar ca en timme så kanske han blir otrygg.. eller så testar han bara just nu och om jag låter han sova i min säng alternativt vaggar honom till sömns så kommer det ta lång tid att komma tillbaka igen.. svårt det här). Utvilad var det ja.. På nätterna sover han utan att vakna och vi gick upp halvnio igår till ett strålande väder. Messade T och Fabian, ut och gick en långpromenad. Hem för mat och sen ut på promenad med L. Igår trixade jag lite med Villiams sömn, han sov inte förrän kl tre för jag tänkte att han kanske inte är trött när han ska sova och det är därför han gnäller och trotsar. Men icke, samma visa igårkväll med.

 

Idag kom S och Malcom på besök och hade med sig frukost. Kaffet var slut så jag var oxå slut innan jag fick i mig en redbull och en vaniljlatte på espressohouse. Årets första uteservering var ganska kall.. Sen promenad igen och hem till papi en sväng för en massa mys och bus. Mami kom igen o käkade middag här och fixar Villiam för sängen, skönt att få lite avlastning. Men inatt ska vi sova ensamma. Jag ska gå o lägga mig samtidigt som lillen tänkte jag. Vara riktigt utvilad. Imorgon kommer R hem, han har verkligen saknats. Har inte varit ifrån han på så här lång tid på hur länge som helst.

 

Inga bilder idag, har inte haft tid de senaste dagarna med allt flängande ;)

 

 


vilken helg!

21/4 kl: 13:40

Farmor är ute med Villiam o promenerar, jag ska passa på att städa men måste göra ett litet inlägg först.

I fredags fick Villiam prova sin outfit han fick från moster med familj, den var krypvänlig!


Han ville att jag skulle lägga ut denna bilden för att visa hur stort han kunde gapa..

sen ångrade han sig och ville visa en riktig pose-bild.

 

Vi var uttråkade båda han och jag och vad är inte bättre än lite shopping? Hittade två kortärmade bodys till lillpyret och en snygg jeans-t-shirt samt present till hans flickvän Vanessa som fyllde 1 år häromdagen.

 

Jag blev uttvingad i fredags. Först vin, spel och en massa, massa snack hemma hos J. Sen ut. ja jädrans vad vi gjorde stan! Har inte haft så kul på.. ja jag vet inte när. Tusentals garv tack vare min kära vän, hennes pojkvän o hans polare. Jag gick hela kvällen och sa: jag blir aldrig påverkar, oavsett hur mycket jag hinkar. Men runt tretiden när vi skulle hem, ja då slog det. Kom hem fyra och har varit bakis hela helgen. MEN DET HAR VARIT VÄRT DET! inte så vanligt att det känns värt det dagen efter ;)

 

I lördags sov jag mest, ut till svärföräldrarna en runda. I söndags gjorde vi allt vi skulle ha hunnit med minus städning (som jag ska ta nu), handling på ÖB, coop, check på loppis etc. Sen stack vi ut till svärföräldrarna igen för middag och bus utomhus. Villiam var ganska fascinerad av gräset.. Hans farfar tog ner bobbycaren från vinden och det var den nya hiten. Det var lite svårt att köra själv på gräset men pappa körde runt han i hela trädgården medans ungen skrattade så han kiknade.

 

Natten har varit hemsk. Somnade halvtolv, Villiam vaknade kl tre och ville inte sova. Halvfem somnade han igen. R brukar ta nätterna eftersom det tar fruktansvärt lång tid för mig att somna, men nu skulle pappa till Jönköping dagen efter så jag var snäll. Jag somnade kl sex men vaknade sekunder efter av katten, som höll mig vaken till fem i sju, klockan sju vaknade Villiam. Ni anar hur glad jag varit idag? Men efter lite kaffe har jag energi igen.

 

Idag har vi badat o nu ska jag städa som sagt, ikväll kommer min inneboende för några dagar- mami. Ska bli mysigt med tjejkvällar och lite hjälp med Villiam.

 

För övrigt tog jag bildbevis på att ungen bara jävlas med mig..


Den här minen fick jag när jag försökte förklara för honom att han inte fick vara vaken på nätterna..

Sen la han till charmen när han märkte att jag blev sur på honom..

 

På återseende!

 

 

 


Lång tim no se!

17/3 KL 21:15

Börjar fundera på att lägga ner bloggen.. Känns inte som man har riktigt tid längre, och inte så mycket att berätta. Eller det finns massor att berätta men likt en cliché börjar Villiam bli stor nu..

 

Har precis suttit o skulle få sålt alla Villiams kläder och prylar. Nån som vill ha? (: Fan, tradera tar ju övermycket betalt för en massa jobb som JAG gör. Jag lägger ner. Försökte på landskronatorget men sidan bara fibbades hela tiden. Jag ger upp. En timme av mitt liv till ingenting..

 

Men nu ska jag rycka upp mig!

Denna veckan har gått i ett. Måndag-tisdag var vi på öppna förskolan som Villiam älskar. I onsdags på sångstund på biblioteket, sedan hängde T och Vanessa med hem för bus och mys.

Idag har vi tvättat och städat och papi har hållt oss sällskap.

 

Har insett att jag faktiskt är ganska blåögd. Nu när vi varit iväg på ställen där det är en massa barn är det alltid någon äldre som vill pilla på Villiam. jag har låtit dom för visst är dom barn och vill känna.. Men ALDRIG mer. På öppna var det en flicka som drog och slet i Villiam, mamman verkade inte bry sig. Jag sade till henne, då dök hon ner och skulle pussa honom på munnen, slängde bort ungen. Samma dag var den en pojke som gick runt och tog allas leksaker och ville ha en massa uppmärksamhet av oss andra mammor som satt o lekte med våra. hans mamma fikade och snackade skit och visste inte var hon hade sin unge. Han satte sig i mitt knä i olika omgångar.. Hm. Var sören är deras föräldrar? Jag kan inte ha tålamod, ge uppmärksamhet åt andras ungar. Även om jag hade velat så märkte jag att jag fick det i ryggen sen.

På sångstunden var det en flicka som ville klappa på Villiam, javisst tänkte jag hon såg snäll ut. Nähä, hon tog tag i Villiams kinder och kramade hårt. Jag tog tar i hennes och sa bestämt att hon skulle ta försiktigt, då puttar hon till Villiam så han trillade. Jag jag skulle precis säga något till henne när dagisfröken (som förövrigt satt 20 cm ifrån och inte hade gjort något åt vad som hände) säger till mig: amen det var ju inte så farligt... efteråt konstaterade vi att jag skulle tagit tag i dagistantens kinder och kramat, grävt in mina naglar i hennes hud och säga: nej men det är är inte så farligt.. AH vad arg jag blir. Hädanefter får ingen unge röra min Villiam. Och jag som inte ville vara överbeskyddande. Idioter.

Mitt änglabarn som är så försiktig ;) Med sin favvisleksak.

 

I några månader har jag blandat ner mjölk i Villiams mat, magen har inte reagerat, fortsatte den senaste veckan med att blanda mjölk i gröten, fortfarande lugn mage. Idag fick han mjölk ur pipmigg, och älskade det! Vi hoppas att magen är lugn inatt oxå.

 

Han har även invigt sin potta! Första gången igår och i morse satte jag honom där igen. Vi läser en bok och Villiam kissar lite. detta adderar vi till morgonrutinen!

 

Dålig bild men ;)

 

Annars så har vi i familjen bestämt oss för en redig vårstädning á la flyttstäd så nu har vi börjat. Rensat i walk-in-closet gjorde vi igår och idag skrubbade R badrummet där uppe. Fy för vad skitigt det är. Detta måste vi sätta i system..


Nu är föressten alla inbjudningskort utdelade till Villiams ettårskalas. Såhär blev framsidan:

 


Kl 15:00 turboshopping och lite pengar fat...

img_9381 (MMS)

Kl 15:00 turboshopping och lite pengar fattigare är vi nu på väg hem till vår lilla knatte. Middag hos mor o mys på hög nivå ikväll.


13/4 kl: 10:55 detta är jag o en fågel i r...

img_5533 (MMS)

13/4 kl: 10:55 detta är jag o en fågel i regnskogen på universeum. Jag var livrädd för honom, han studerade mig ingående o kom närmare o närmare. Sen kom en liten apa framhoppande och ville hälsa, sen hoppade han tio cm från mitt huvud till ett träd, jag skrek ;) vi har haft det underbart, ätit en massa mat o sovit mycket. Nu ska vi checka ut o bege oss mot allt annat än lugnet- Ullared, ge mig styrka!


13/4 kl 06:50 är det inte typiskt när man ...

img_9519 (MMS)

13/4 kl 06:50 är det inte typiskt när man kan sova hur länge som helst, att man vaknar tidigt? Detta är vår utsikt från rummet, tråkigt bara att det är kass väder. Snart väntar dusch o en gigantisk frukost. Lyckades övertala R om Ullared på hemvägen ;)


12/3 kl 07:55 jobbat som sören de senaste ...

img_5332 (MMS)

12/3 kl 07:55 jobbat som sören de senaste dagarna. Igår blev det klipp, heta stolen ställde in igen så jag fick gå till en annan o betala överpris. Väldigt ljusa slingor o lugg, blev skitsnyggt, trivs i det, känner mig som en ny människa. Villiam lämnades hos mormor igårkväll och nu tvättar o tankar vi bilen och beger oss norrut, närmare bestämt Gothenburger!


hej!

9/3 kl: 19:10

Åh vad kul att det är så många som kommenterar..

Dagarna har gått i ett denna veckan. I tisdags gick vi ut tidigt i det otroligt härliga vädret. Ner på stan, skulle till öppna fsk men Villiam somnade på vägen ner så vi gick i affärer och tog en långpromenad. Sen in på öppna fsk och lekte loss. Han älskade det. Älskade att leka med alla barnen och kolla runder.

Sen stack vi hem och jag gjorde mat till Villiam, kycklinggryta med ris. Jag gjorde på ett annorlunda sätt än vad jag brukar göra: Kokte kyckling, purjo, morot, palsternacka, kålrot i en kastrull, ris i en annan och gjorde en vit sås med timjan och citron i. Mixade kyckling och grönsaker, vände ner ris och sås. Riktigt stor-bebis mat och Villiam älskade det.

Under tiden lekte Villiam och jag hade ingen speciell koll på vad han gjorde. När jag var färdig kunde jag konstatera att han nu har kommit in i en ny fas- dra fram allting. Snart får vi lära honom att städa undan..

Såklart som mamma måste man dokumentera.. Ut med grejorna från skåpen. Och, det blir värre:



.. det blir värre

 

och det var det..

 

idag har jag jobbat under fm, myst med Villiam hela eftermiddagen och ikväll lagade vi potatissoppa, riktigt gott blev det! mattips igen, potatis, purjo, lök och morot kokas, mixas till en slät soppa, i med grädde, kalvfond och stekt köttfärssås, serveras med rå purjo ovanpå och knäcke, gottit (: Mami kom med ikväll för tanken var att vi skulle träna, men ska jobba heldag imorn och fredagen vill jag inte ens gå in på..

 

 


måndag igen

7/3 kl: 09:00
Men vad gör dagarna för skillnad?

Lördeskväll blev jättelyckad, god mat, roligt sällskap. Pappa (morfar) hittade på skit med Villiam som vanligt..

Ser han inte ut som en gorilla? (:



I söndags kom L hit på fm, jag förvånade mig själv med att göra en riktig superlunch till oss.

Urgod räkmacka!

 

Sen tog vi en promenad i det fina vädret innan vi skulle ut till Häljarp för middag hos Villiams farmor och farfar.

 

Idag händer det inte så mycket. Ska äta frukost, vi ska gå o lägga oss ett tag sen ska jag antingen jobba eller träna när farmor kommer o passar Villiam.


 btv började jag på inbjudningskorten till Villiams ettårskalas i fredags och blev färdig igår, riktigt fina blev dem (: Lägger ut o visar sen när alla är ivägskickade!

 


godmorgon!

5/2 kl: 10:15

Jag är så trött, vet inte varför.. Dricker kaffet nu o hoppas på att få lite mer energi. Dumt att börja med kaffe igen, jättedumt. Men behöver energin just nu.

 

Har försökt blogga via phonen men löser inte det.. Hoppas att appen kommer snart.

 

Gårdagen var väldigt mysig! Jag och lillfisen stack hem till J för frukost och en massa mys i hennes nya fina lägenhet. sen drog vi hit och tittade på Aladin, Villiam var intresserad i fem minuter sen ville han klättra och kramas.

Nej, han reste inte sig upp själv.. ;) Men stå kunde han!

och pilla på blomman..

 

.. och mysa med J.

 

Nu måste jag hoppa in i duschen. Strax ska jag o J ner på stan och hitta ett par skor till mig och lite kläder, förhoppningsvis. Jag kommer inte ihåg senast jag gick på stan "ensam", och handlade bara till mig själv..

 

Ikväll kommer papi hit och vi ska göra hemmalagad pizza. Far min har redan gjort tomatsåsen och pizzasalladen, all in på hemmalagat. Gottit. J och C kommer oxå o äter, de blir väl lite öl o cider och kortspel med. Myspys.

 
Just det, det blev ingen klippning igår, frisören var sjuk. Nästa fredag istället!


woho!

3/3 kl: 19:52

Vilken dag alltså! Coop, banken ligger nere så man kan inte betala med kort. Men till slut löste det sig. Villiam urglad över att se sin morfar. En massa bus hela dagen. Tvätt. Laga mat, torskfilé i ugn med kokt potatis, rårivna morötter, ärtor och hemmagjord romsås, yummie! Man blir annorlunda mätt när det är "redig" mat.

 

har haft dunderenergi hela dagen, vilket varit tacksamt. Dock feber i eftermiddag och nu ikväll, konstig kombo, brukar vara helt död om jag har feber. Men man tänjer väl en del på gränserna sen man fick barn.

Och denna braiga dagen avslutades med att min iphone har kommit, gubben är ute o hämtar just nu (:

 

En mindre rolig grej var att hela familjen skadades inom loppet på en halvtimme. R skadade foten på jobb precis innan han slutade, han kan knappt gå, undrar om det är en spricka i den. Får hoppas att svullnaden lägger sig till imorn annars blir det en runda till farbror doktor. Precis när han kommer hem går jag rakt in i ett överskåps-lucka som inte var stängd. Yrsel och grät och det sprack. lite blod. buhu. fem minuter senare trillar Villiam på näsan och blir tokledsen. Synd om oss.


Morgondagen blir rolig! En vända till frissan för heta stolen, alltså de får göra precis vad de vill. Jag kommer väl hem med skrik-rött hår o en mohawk ;) Sen en vända till tatueraren för att snacka lite (:

 


haha

3/3 kl: 09:22

Medans jag satt och läste om det här: http://skitungarna2011.blogspot.com/ och bestämde mig för att skänka pengar nästa månad när jag fått lön (vill bara uppmana andra oxå att göra det). Så hittade Villiam skötväskan och började rota runt.
sekunder senare hör jag ett knaprande..

 

Ungen hittade påsen med rån och satt förnöjt o knaprade i sig alla..


deppdag

2/3 kl: 21:29 kl. 21:30

en deppdag idag. Ibland är det så, vi behöver inte gå mer in på det..

 

Ikväll kom mami och jag tog mig i kragen och stack iväg till gymmet. Nej jag gymmade inte eftersom jag fortfarande är förkyld, däremot sög jag in lite d-vitamin och fick en fin bränna på köpet. En långdusch och bastu efteråt så var jag en ny människa igen. Underbart.

Morgondagen ser jag fram emot, konstigt nog. Har ju planerat en massa god och nyttig mat framöver och imorn kommer papi hit så vi kan åka o storhandla på dagen. Massa grönsaker o frukt, gottit. Sen tvätt och får hjälp så jag slipper asa Villiam ner i tvättstugan hela tiden..

 

Jag bjuder på lite bilder istället för märker att jag inte kommer nånvart med detta inlägget.

Vi fick oss en gott skratt när vi kom på hur Villiam kunde ta med sig sina leksaker överallt så vi slapp springa efter dem ;)

 

Om man ska vara på topp måste man ladda batterierna. det som var lite kul här var att Villiam somnade när jag läste bok för han, brukar aldrig hända. Låg och snusade in hans doft i en halvtimme innan jag kunde slita mig från lilla grynet.

 


godkväll världen!

1/3 kl: 20:45

Idag har det varit en kämpig dag. När jag gick upp i morse kände jag mig lite halvkrasslig men trodde det berodde på att jag sovit för mkt ;) Men sen slog förkylningen på. Någon som också har slagit sig hela dagen är Villiam. Stackars, en fläskläpp, tre dunkningar med huvudet i marken och en dunkning i dörrsidan. stackarn. Han slår sig hela tiden. klumpeduns.

 

Var nära på att ställa in utvecklingsbedömningen hos läkaren idag men drog mig ut ändå, tur det. Vi låg ju en månad försent med det redan.. Allt såg bra ut, när han skulle visa att han kunde stå ville han inte alls och drog upp benen i vädret. haha roligt. Hans vikt och längd såg ut såhär:

Tre månader sedan:     Nu:

Vikt: 9,385 kg              10,375

Längd: 75 cm               76 cm

 

Så nu ligger kurvan nere på normal igen. Vår store kille börjar gå neråt lite, han har ju varit så stor innan. Även om det inte är så viktigt! Huvudet som låg två kurvor över när han var några månader ligger nu en under. hm. Tänkte säga något dumt men struntar i det ;) dessa härliga kurvor!

 

Annars så gick vi en liten promenad efteråt, sen kom hans farmor på besök. Sen planerade vi in mat för en vecka framåt, nu måste vi ta oss kragen, det är INTE okej att leva på makaroner, korv, bacon, ost, mackor, pizza, paj, pasta etc i flera veckor. Nu är det skärpning! Detta beror ju såklartt på att vi är så trötta på kvällarna alla tre och det inte finns utrymme för planering och handling. bah.

 

Provade en ny grej ikväll.. Slutade ju rapa Villiam tidigt vid sista måltiden. Men han vaknar ett par gånger under natten dock räcker det oftast att pilla in nappen så sover han vidare. Men ikväll provade jag att rapa honom efter vällingen, ska se om det är det felet är. jag fick tre gigantiska rakt i huvudet medans han hoppade i mitt knä och var överförtjust.. ;)

 

Dessutom hittade jag ett urkul fotografi att ha på mitt bankkonto, jag nämnde väl att jag skulle fixa det?

Har försökt förlänga mitt abbonemang på tre ikväll för nu kan jag få en ny mobil. Det roliga är att jag nu kan ha kvar mitt 299 i månaden (och ringa upp allt) och få en iphone 3. woho. vilken glädje. som förstördes när jag såg att telefontiden var slut. bah. får fixas imorn.

 

Apropå imorn blire sång på biblioteket, om jag nu inte är sjukare.

 

ja, jag vet att jag måste bli bättre på att ta bilder och lägga ut, ska skärpa mig!

 


godmorgon världen!

1/3 kl: 07:10

 

Igår jobbade jag. Hela dagen. Slitigt som sören, stress, klabb o en massa städning. Verkligen helt slut när jag kom hem. R stack iväg o fick en massage, jag och Villiam lekte fastän jag höll på att somna sittandes. Lillen somnade halv åtta, jag åtta och sov till halvsju. GUD vad skönt! Är man utvilad nu eller.. Har inte märkt av att R gick o lade sig eller att Villiam har gnällt till inatt. Detta behövde jag.

 

Jag sitter och försöker fixa kort-på-kort nu, väntar på att Villiam ska vakna, sen är det mys på hög nivå! Ett morgonbad, sen ska vi ner på stan, ska handla nya hudprodukter på apoteket, kanske handla något fint på HM och sen ska vi på 10 månaderskontroll på BVC. Bara en månad för sent ;) Ska bli verkligen roligt att se hur stor lillen har blivit. tre månader sen sist.

Sitter och myser i soffan och njuter av att få lite ensamtid såhär på morgonen (: Eller icke, nu vaknade skrutten.


RSS 2.0