Virus?

Skulle in o uppdatera bloggen igen för ett tag sedan, då kom det upp en blå skärm och sen en massa text om att allt skulle förstöras, sen fanns det en nedräknare som tickade jättesnabbt, sen dog hela datorn. hm.. virus? Nu funkar datorn igen men man får lite panik..

Har precis kommit upp från ett skönt bad som jag o Julian unnade oss (: Efter en liten stund gick R upp och satte sig för att hålla oss sällskap. Skrubbade min rygg och planerade för dagen. Blir hämtad i Lund idag, skönt att slippa trängseln och förseningarna med tågen. Ska sticka till Nova och leta efter kläder till mig och julklappar. Har bara ett par byxor som passar mig nu och det är knappt. Vero Moda på Nova hade tydligen en mammakollektion, med förhoppningsvis snygga kläder OCH byxor! Ska försöka hitta lite julklappar med..

Tågen är inställda och försenade idag med, vi får se när jag lyckas komma till jobb.. Ska försöka göra mig färdig så jag kan passa ett tåg som verkligen går. Gårdagen var allt annat än problemfritt med tågen. Stod och väntade i Lund i 40 minuter på tåget. Gubben i högtalaren skyllde på "snökaoset". irriterad ifrågasatte jag detta i mitt huvud, vilket snökaos? Det har snöat fem cm och helt plötsligt blir det kaos? herregud, man får väl vara lite mer förberedd. Efter 40 minuters väntan är det någon smarting som kommer på att tåget ska byta perrong. Eftersom de två tidigare tågen varit inställda kan ni tänka er så mycket folk som ville komma på tåget. Det uppstår panik, folk springer till den andra perrongen.. Som gravid, trött i ryggen efter stående har man inget bra tålamod. Rulltrapporna lägger av och jag har en männska bakom mig som står och trycker KONSTANT. Mina gravhormoner kommer upp till ytan och artar sig med en magsugare och en sur kärring bakom. HA

Så jag ser fram emot morgonens resa till Lund..

Kommentarer
Postat av: Pappi

Ja det är troligtvis ett virus som ni fått antingen genom facebook eller nedladdning av filer som ni ofta gör :)

Största risken med blåskärms virus är att man får oftast formatera och installera om datorn om man inte kan identifiera viruset.

2009-12-18 @ 10:05:03
Postat av: Moster Madde

Guuuuud va skönt att det snart ärledighet och slut på beroendet av Statens Senvägar. Ibland får man anpassa benämningarna till verkligheten. (Vad sägs om AF: Arbetsförnedringen?)

Läste en bra insändare i GP angående magsuga och annat som passerar revy och som man kan få lust att göra ibland....Iddén om den tysta majoritetn; det som folk tycker men inte vågar visa, som vissa grupper på ytterfsta högerkanten lyfter fram för at rättfärdiga sitt eget berättigande. Cecilia Verdinelli: Det var ju inte så jag menade! Gp 9 december 2009

Hoppas du hittat byxor idag.

Kram,

2009-12-19 @ 10:20:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0