Uppdatering

Förlåt, förlåt, förlåt.. Ingenting har hänt! Har inte lyckats installera internet än i den nya lyan, håller på att dö utan.. men här kommer lite snabb uppdatering:

-Magen har växt några storlekar dessa veckor, nu går det riktigt snabbt!

- Vi har flyttat, vilket har medfört oändliga timmar på ikea, grovstädning i den nya lgh, vilket i sin tur har medfört foglossning.. Ajaj.. Har svårt att sitta, gå och ligga, vad gör man? Klagar och tvingar mannen att massera och värma kudde.

- Jag som annars har varit så morgonpigg har helt plötslig blivit både kvälls-och morgontrött. Jobbet med övrigt tar knäcken..

- De riktiga fosterrörelserna har nu kommit, fick fem rejäla kickar för ett par dagar sedan och sedan dess kan den lille inte ligga stilla. En riktig vilding i magen. Ligger på soffan om kvällarna och myser i takt med rörelserna och skriker på R varje gång det händer, som rusar fram och lägger en hand på magen. Men då... slutar rörelserna..

- Bebis ligger gärna o trycker på blåsan, gör allt för att irritera mamma.. Toalettbesök varje halvtimme..

- Ultraljudet i början av veckan, nervöst.. Bebisen mådde hur bra som helst, allt såg fint ut, rörde sig en massa, gillade nog inte att bli smygtittad på. En otrolig upplevelse, min lilla fina POJKE!

- Kan inte sluta tänka på vår lilla Julian som ligger och guppar där i magen.. Han är så älskad och efterlängtad.


Bilder och mer ingående beskrivningar kommer senare, när vi fått vårt nät..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0