17 dagar

Söndag 4/4 kl: 19:50
Helt galet ändå, 17 dagar ÖVER tiden. Trodde aldrig att jag skulle palla, galet att jag har pallat. 17 dagar är ganska mycket, speciellt när bebisen även kan komma innan beräknat datum.
Då ska vi in tidigt imorgon, och vi kommer att stanna tills han har kommit. Blivande pappan börjar bli nervös. Jag är tvärtom. Känns som vi har förberett oss och redan haft vår oro. Vet inte varför, men jag känner på mig att det kommer att bli en långdragen förlossning, känner på mig att det kan bli aktuellt med kejsarsnitt. Vet inte varför faktiskt men det känns bara så. Om det nu blir så, så hänger jag inte läpp. Visst det känns ju lite jobbigt att man varit tvungen att gå såhär länge med alla dessa krämporna, om man ändå skulle ha snittats. Kunde det ha gjorts för flera veckor sedan. Men vi får hoppas på att min kropp reagerar på de olika igångsättningsmetoderna och att det kommer ut en hel bebis. Man börjar undra lite nu :P

Har precis varit o lämnat katten. Hon verkade trivas direkt, kommer sakna henne. Sitter o käkar spagetti med köttfärssås. Sen ska vi packa ihop våra grejor (igen) och R ska dammsuga. Sen ska vi lägga oss o se den sista av våra hyrfilmer.

Känns sjukt att redan nu veta att vårt barn kommer att ha födelsedatum 5 eller 6 april ;)

Kommentarer
Postat av: madelene

Stort lycka till! Kommer att hålla koll på webbisar :-)

Jag och Alice håller tummarna!

2010-04-04 @ 20:33:17
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: mamma

Du är så klok, min flicka, så klok! Tänker på er! Puss

2010-04-04 @ 21:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0