dagen

Söndag 4/4 kl: 10:58
Gick och la mig igen. Vaknade för en stund sedan och låg o drog oss ett tag i sängen och pratade lite om morgondagen. Känner oss jättetrygga och lugna inför det som komma skall. Vi har ju fått ganska mycket tid att fundera och förbereda oss om man säger så ;) Har helt glömt bort det här med smärtlindring. Imed jag har gått runt och haft så ont och har planerat att det kommer göra 100 ggr ondare så har jag nästan glömt bort all den smärtlindringen man kan få. Men minsann, man behöver ju faktiskt inte ha FÖR ont.

Idag ska vi fixa och trixa lite här hemma, handla lite grejor till den långa förlossningen och lämna katten hos papi. Bestämde att vi skulle åka dit med henne och vara där ett tag så hon vänjer sig vid omgivningen. Kommer sakna henne en massa. Sen ska vi hem och städa och förbereda hemmet lite mer. Och sen blir det film, sömn och mys! Har inte haft några direkta sammandragningar idag så ingenting kommer att hända förrän imorgon känner jag.
Synd att det är så dåligt väder.. man blir lite slö av det. Förhoppningsvis skiner solen imorgon!

Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt att ni känner er lugna och trygga - den bästa smärtlindringen. Men om du känner att du behöver något så dra dig inte för att be om det. Finns ingen anledning att var "duktig" när man kan ha det bättre. Älskar dig! puss

2010-04-04 @ 11:40:15
Postat av: Lotti

Jag kikar in här varje dag i hopp om att du äntligen fått din son i famnen, men han verkar trivas inne i magen han :) Varmt och gott minsann, så vem vill egentligen ut och se detta rusket? :)



Önskar Er lycka till! Envist barn, men en lika envis mor så detta kommer du fixa galant!



KRAM

2010-04-04 @ 15:11:51
URL: http://www.yoohh.se
Postat av: Jennie

Önskar dig all lycka till nu vännen. Tänk att nästa gång ni åker hem har ni lilla Julian med er! :) Hoppas allt går bra och hälsa Richard! Tänker jättemycket på er!! Kramar i massor

2010-04-04 @ 19:47:31
URL: http://metrobloggen.se/jennieahlberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0