doktorn

9/12 kl: 10:45

Då var vi på sjukhuset igår.. Vi kom in fel och fick gå i 1 km i Lund ;) Jag var lagom road.. Vi fick stå utanför så en sköterska fick kolla på utslagen. Det var inte vattenkoppor. Vi kom in direkt till läkaren. OCH VILKET bra mottagande! Hon lekte med Villiam hela tiden när hon undersökte honom och hjälpte mig med bebis, ytterkläder och all packning när vi skulle gå vidare till labbet. Detta stället fortsätter vi att gå till.
Villiam hade inte vattenkoppor, inte svinkoppor heller utan en hudinfektion. En rejäl hudinfektion. Den har satt sig i halsen också men det var inte halsfluss-bakterien som tur var. Han hade en förkylning med, därför han är så rosslig i halsen. Dessutom är hans immunförsvar nedsatt så han har fått eksem på händerna och runt munnen med. Han fick pencillin. Vi får verkligen hoppas på att vi har fått rätt pencillin så det hjälper så snart som möjligt, för utslagen är inte att leka med just nu, på gränsen till infekterade.

Jag är lite orolig för blodförgiftning.. För dessa utslagen Villiam har, fick jag med i hans ålder och fick blodförgiftning och höll på att ryka med. Men vi tar en timme i taget!

Idag är Villiams morfar här och stöttar. Vi ska decinficera allt på min mammas begäran och hålla koll på Villiam så att hans allmänntilstånd inte förvärras- då måste vi åka in. Men han är pigg och glad nu, visst är han gnällig men det känns skönt att det är fart i han. Värre är det om han börjar bli slö.

Det är så synd om vår lille påg. Att han skulle få detta när han är så liten :(

Kommentarer
Postat av: Annie

Stackars liten. ;(

Hoppas han snart é kry igen och blir kvitt den ovälkomna infektionen! kramar från oss

2010-12-09 @ 13:23:22
URL: http://genitore.blogg.se/
Postat av: Rebecca & Albin

Åh stackars liten! Hoppas att penicillinen hjälper och att han mår bättre snart. Kram!

2010-12-09 @ 16:11:54
URL: http://albinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0