godkväll

5/12 kl: 20:30

Utanför fönstret har snön lagt sig tillrätta efter snöoväder. Mitt i detta skulle jag o papi självklart storhandla. En och en halvtimme senare kom vi hem. Mycket mat rikare!
Ikväll har vi haft papi och ogudmor J på besök. Villiam var urglad över sin morfars närhet och bus och när han gick tog J över, matning och nattning löste hon, perfekt! Skönt att han kan känna sig trygg med andra.. och så hann vi äta vår middag i lugn och ro, det blev pepparbiff med pommes, sallad och bea, mums! 

Villiam är fortfarande inte bra, kopporna ploppar upp en efter en och vi vet inte när det ska sluta. Men den första koppen (som alltid är den största) känns väldigt skum. Stor och riktigt äcklig är den, ska ringa BVC och rådfråga imorgon. Är rädd så det inte blir infekterat och blodförgiftning (?) fan, min mami berättade att jag fick det när jag var liten av svinkoppor och höll på att ryka med, då blir man lite mer nojig med Villiam.

Just nu håller vi på att leta efter julklappar, vi vill ha två tavlor i vardagsrummet, har letat i Lund och lite överallt men inte hittat, men då kom vi på- nätet! har hittat en skitbra sida, billiga tavlor som är inramad och INTE tryck room99.se Och så letar vi efter en kamera, funderar på canon coolpix 110 som är en halv systemare. Vi har varken till eller ork att förstå oss på en systemare så denna verkar perfekt, men ska kolla lite mer recensioner.

Nu ere filmkväll!


Kommentarer
Postat av: Annie

Oh den sidan gillade jag! ;)

Hoppas lilleman snart kryar på sig! :)

2010-12-05 @ 21:44:11
URL: http://genitore.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag hitta en annan sida; http://www.artissima.se/sv/ =)

2010-12-05 @ 21:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0