ett jädrans klabb

Vf ska det vara såna problem när jag för en gångs skull ska beblanda sig med statliga myndigheter? Försäkringskassan do´s and dont´s hade man behövt en hel lagbok för att förstå. om man har studerat i hela sitt liv och inte haft en årsinkomst likt ett heltidsjobb så räknas inga inkomster in. Om man vill vara ute i god tid med bidrag och föräldrapenningen är man dels för tidigt ute, dels för sent. allt för den lilla människans nackdel. blaha. hoppas man fyller i rätt, annars blir man väl misstänkt för bidragsfusk. Man ska nog inte ha barn i det här landet, oavsett vad alla politiker säger.

nog om det. frukostkalas hos R:s mami. Sen en lång sovstund för ryggfogen spökar, ontont. Försökt plugga utan reslutat, svårt när man inte kan sitta upp. Imorn kommer O, ska bli så kul o träffa henne o höra allt om hennes resa i Kambodja! Ikväll har vi hämtat hem Nintendo 64, jag äger på Mario, kul att va bättre på tvspel än sambon ;) sen kom en vän till han med äppelpaj, så den står i ugnen o frodas nu (:

Börjar bli trött på magen o alla krämporna, kan inte lillen titta ut snart? Fast gärna nått kilo mer.. Min kropp är inte gjord för att vara gravid, och speciellt inte mitt tålamod.

Kommentarer
Postat av: kajsa

hihihih, mario! i love it..

Jag vill ta upp vårt nintendo 64 också, men daniel säger att mario cart på Wii, är samma sak.. Men nej det är det inte, eller någpn annan konsoll heller.. Jag spöar alla killar i mario cart på 64. Och vem har jag att tacka för det? DIG, eftersom vi satt varje kväll och spelade.. :) hihihihihi va roligt vi hade, och donki kong!

HA EN HÄRLIG KVÄLL

2010-01-24 @ 20:58:00
Postat av: Anonym

Jag förstår mig heller inte på dem. Jag besökte deras kontor för att prata med dem och blev inte klokare. Först talade damen i kassan ner till mig, sedan sade hon saker jag inte begrep. Allt jag läst om och trott mig blivit klokare av, flög med andra ord ut genom fönstret.

2010-01-25 @ 17:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0