vaccinerat

Måndag 5/7 kl: 17:18

Då har lillkillen vaccinerat sig för första gången. Vi gick upp tidigt idag, lillen vill vakna klockan sex nuförtiden o gå upp då. Helt OK. Vi tog en morgonpromenad och var nere i stan lagom till kl tio. Satte oss på espresso houses uteservering och tog en frukost. Alldeles för varmt.. Sen begav vi oss till BVC. Det gick jättebra. Han reagerade lite på den första sprutan, men inte ett knyst. Andra sprutan blev han lite arg av, varför skulle vi göra det två gånger? :S
Han somnade gott i sin vagn efter lite matning, då tog vi en promenad på stan (eller jag sprang i affärer medan lillen och hans pappa satt på en bänk i skuggan). jag hittade en tygleksak med bitdel i babyaffären. 150 kr för lite tyg, hm. Men han var värd det! (: Sen sprang jag in på Lindex, där var det rea! Hittade en ljusgul långärmad body, en ljusgul mössa, en vit kortbyxad body, en vit långärmad (perfekt skydd mot solen), en blå t-shirt och ett par svarta solbrillor som ni såg i förra inlägget. vad detta kostade? 159 kr! Alldeles lagom!

Lillen sov gott i ett par timmar, hans morfar kom och lämnade två fläktar, en stor till oss, en liten till honom. En i vardagsrummet och en i sovrummet. SKÖNT! Vår lägenhet är 25 grader varm. svårt att stå ut!
Sen blev han lite gnällig, ont i benen och skrek direkt efter han hade fått mat. Då bestämde vi oss för att ge lite alvedon. Medan denna verkade så fick han en rödleksak att pilla/bita på och en bok att titta i. Allt för att avleda det onda! Han pratar som aldrig förr och nu är han en liten solstråle!

föressten så har han börjat knäppa sina händer, eller hålla ihop dem. Han har ett pillbehov, prefekt när man kan pilla på sina egna händer! Fast snuttefilten är bäst!
han har oxå börjat slå sig på magen, som en apa, eller Tarzan kanske ;)

Just det, vi har oxå bestämt oss för en sak. Har funderat på det länge, för vi båda har inte tyckt att Julian har varit det namnet som passat honom. Han var ju Julian i magen, men utanför magen passade han inte som det! Så hädanefter är det lillen, tills vi har hittat det perfekta namnet för honom. Så nu blir det (namnet vi inte kommit på), Julian, Milton.
Kändes bättre att ändra nu, så vi inte går o ångrar oss resten av våra liv!
Någon som har något namnförslag? (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0