sol sol sol

Torsdag 24/6 kl: 19:21

Vilket väder alltså.. Igår stack jag iväg tidigt för att plugga på biblioteket, men trots extrakoll på öppettiderna så stämde det inte. Fick traska hem till mami o plugga istället. Inte roligt att sitta inne o titta ut. Så efter några timmar kom Julian och pappa R och hämtade mig för en promenad och lite shopping på stan. Julian fick en pyjamas och mamma och pappa fick en islatte.Inatt provade vi en ny sak, har blivit trött av amning två gånger per natt och har hört att bebisar i hans ålder egentligen inte behöver mat på natten. Han åt halvnio och somnade. Klockan tolv ville han ha mat igen, men icke. Gnäll i 40 min, jag höll nästan på att ge mig (vilket man aldrig ska göra), men till slut somnade han. Vaknade klockan fyra o ville ha mat. Då hade han varit utan mat i sju timmar! Helt otroligt, det gick! Så nu ska vi fortsätta med detta. Skönt för alla parter.

Hela familjen gick upp klockan sju, iväg halv tio till väla (ja, vi gick inne på väla trots det fina vädret). Julian skötte sig exemplariskt, låg och skrattade i sin vagn eller sov. Helt underbar. Han fick två par strumpor, ett par haremsbyxor, en body och två pyjamaser. Sen åt vi (fick vänta 25 minuter på maten från en fast-food restaurang, precis när maten kom in vaknade liten. Ja rekommenderar INTE blå tuppen på väla!).
Sen drog vi in till Hbg istället, träffa upp Julians mormor, gick runt o kollade lite kläder och tog en fika.
Det har varit en lång dag, men allt har gått riktigt bra, lillen har varit så duktig. Så skönt att kunna göra lite utflykter utan skrik.

En rolig grej som hände idag.. Vi handlade en röd skallra med bitring på Ikea idag, visade den för honom när vi kom hem. Han såg den, tittade på sin hand, tittade på skallran och sträckte sig efter den. Tog tag i den o förde den till munnen och bet på ringen. Jag bölade av stolthet. Gud, är man känslig eller.. Men det var ett stort steg för honom, riktigt stort! Nu vet han att han kan ta på saker och stoppa dem i munnen. Otroligt.

Det är lite för varmt för honom nu, blöjan fungerar som kläder och nattkläder. puh, hur gör man med nyfödda i de varmare delarna av jorden?

Imorgon blir det en lugn midsommar, min papi kommer, picknick på dagen och sill o potatis på kvällen. myspys!


På väg till välaKommentarer
Postat av: Madelene

Kan inte annat än att hålla med, Alice låg och lekte med sina fötter idag, man blir så löjligt stolt.. =)

2010-06-24 @ 22:58:56
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Teresia

Söt han är! Klart man blir stolt... :) Man är väl trots allt mamma. ;)

2010-06-25 @ 11:36:50
URL: http://hondenteresia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0