fruktsallad o hollywoodfruar

Måndag 15/3 kl: 20:49
Ögonen tunga, ringarna under ögonen ser ditmålade ut. Hes i halsen och elefantsnytningar. HU.
Kliade på magen precis. Kliade säkert bara tre gånger, huden går sönder. woho. det kliade precis där bristningarna kommit. det började blöda. och fick en massa eksem. konstigt. väldigt konstigt. fick ta en allergitablett och R smorjde in magen. den tunna huden tåler tydligen inte rödlackade naglar..
Till middag blev det var sin stor skål fruktsallad med fil. mums. säkert 1 kg var. bort bakterier, bort!
Nu börjar snart hollywoodfruar, måndagens höjdpunkt- att skratta åt dessa kvinnors ovetande och ointelligens. eller är de verkligen det? Har iallafall kommit på en sak- om man är en hemmafru och inte har jobb så ser man nog till att man har en massa viktiga saker för sig så att tiden går. bland annat genom att anse att morgonens viktigaste uppgift är att kontrollera om städerskan har ställt parfymflaskorna i rät linje eller helgens viktigaste uppgift är att hitta rätt klänning och vara festens mittpunkt. så man kan nog intala sig själv om att man har ett betydelsefullt liv.. eller det kanske de har? ;)

Julian är en riktig vilding, har varit igång sen kl tre idag. Hans rörelser har gjort sammandragningarna mer intensivare, de har nästan gjort ont. Men de kommer med en halvtimmes mellanrum, så än händer inget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0