trött lördag

Lördag 22/5 kl: 15:13
Man blir aldrig piggare, även hur bra man sovit under natten. Det är som sagt kvällsmålen som gör sitt.. igår såg vi Alice i Underlandet, vilken otrolig film! Natten gick jättebra, vi vaknade till liv på riktigt vid niotiden. Då blev det för träning av nacken för en glad bebis. R och Julian gick ut o handlade bullar på konditori. Hur funkar det egentligen, varför finns det endast 12 ex av samma bulle kvar halvtio på morgonen? Hur tänker dem? uhu. det blev nån konstig bulle med linfrö, mums! ;)
Sen blev det skrik, lillen var trött men kom inte till ro. Till slut lade vi oss i soffan båda två o somnade gott. han somnar inte ensam! Kan heller inte sova vid höga ljud, vilket är konstigt eftersom vi vant han vid det tidigare. Han är kanske extra känslig nu.. Imorgon ska vi prova middagsluren i egen säng, där det oxå är tyst, får hoppas det funkar (: Både för oss och honom..

Nu blire matning sen ut o promenera.

Kommentarer
Postat av: Teresia

Det är så skönt att få sova men som du säger - man känner sig aldrig riktigt utvilad. Vi får snacka allvar med barnen eller göra en deal... ha

2010-05-22 @ 21:40:53
URL: http://hondenteresia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0