länge sen..

Torsdag 2/9 kl: 21:40
De var riktigt länge sen jag bloggade, sry för det.. Dagarna är full rulle och dagarna blandas ihop.. Har tränat, tagit hand om hemmet, lekt med bebis, kollat filmer, träffat kompisar..
Idag träffade vi T med hennes Vanessa, tog en promenad och sen hem för lite playdate och prat. T hade varit snäll o köpt välling till Villiam, provade ge han det ikväll, han slukade nästan allt! Det blir nog en given kvällsrutin, även om det blir dyrt med färdigblandad så är det bara tills han blir sex månader.

Villiam rullar för fullt nu på båda hållen, han äter både potatis och morot och imorgon ska vi börja med palsternacka. Tror att det kommer gå hem! Mysigt att göra egen barnmat och introducera allt så lätt. Sömnen är det fortfarande lite svårare med, han vaknar 1-2 ggr per natt och har svårt för att sova på dagarna, det blir alltid lite protester. Vi har nog hamnat i en ond cirkel, som vi inte vet hur vi ska ta oss ur. Men det kommer väl med tiden, måste lära mig att stressa ner.
Sen kom hans mormor hit, vi gjorde hemmalagad fiskgratäng på torsk och vitvinssås, riktigt gott blev det! Lillen trivs så bra med sin mormor så jag frågade lite lätt om hon ville ta han en natt, hade varit så skönt att sova hela natten utan något vaket. Javisst! Så nån helg framöver ska vi få sova! (:

Förrgår var en jobbig dag, Villiam var mest gnällig hela dagen och jag var på bristningsgränsen. men min käre man kom hem med en blombukett som piggade upp mig. Man blir så chockad när det händer, imed det händer så sällan så man undrar vad han nu gjort för dumt :P

Imorgon ska vi träffa Villiams ogudmor, lördag ska jag och svärmor iväg och handla lite på centan och på kvällen blir det kräftskiva.

MÅSTE försöka hinna med att planera namngivningen, en massa saker ska fixas, inhandlas och schemaläggas, det blir lite mer fix när man ska hålla i cermonin själv. Men nångång har jag väl tid! ;) Nån som har ngt bra tips?


Kommentarer
Postat av: Madelene

Är det den mukusu nukusu någonting majsvällingen från 4 månader?

Den gav vi Alice innan och hon älskade den och började sova jättebra på natten igen (kvällsflaskan)



Eftersom hon nästan var 6 månader så köpte vi till o blanda egen hemma för det blev lite dyrt med tetra. Och den vägrade Alice totalt att dricka, spotta o fräste. Bytade märke till annat men samma resultat. Rådfrågade då på Bvc hur det kunde komma sig. Så hade dom ringt till företagen och frågat för det var tydligen jättevanligt att bebis blev vana vid tetra och vägrade sen dricka pulver. Då hade dom fått en förklaring på att det var något annorlunda i tetran för att den skulle hålla sig i förpackningen. Smakar man på dom så smakar tetran jättestött jämnfört med den egenblandade, inte konstigt hon älskade dem ;-) Tänkte bara iallafall berätta det, då vi har fått blanda vällingen med ersättning fram och tillbaka för att hon ska käka den :-) Kram!

2010-09-03 @ 10:50:48
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0