julafton

3/1 kl: 07:35

Tänkte uppdatera er lite.. ;) Julafton var mysig, Villiam var på sitt bästa humör och sprang runt och charmade alla. Han och R fick mest paket. Jag fick tröja, tavla, morgonrock, resan, kylväska och en häftig stål-blomma som man fäster foto i. Villiam fick leksaker, kläder, potta och en gåvagn. OCH ett trevligt sällskap! Mamma, pappa, moster, mosters man, kusin och hennes man var här. Kusins man spelade gitarr och alla sjöng jullåtar. Villiam var fascinerad. Maten var underbart god och alla hade tagit med det dem var bäst på att göra.



Sen spelade vi julklappsspelet. Kommer inte riktigt ihåg allt vi vann, men temat var gris. Två kokböcker, godis, husetS VIN, grisprydnader osv.
Villiam hade hela huset fullt med folk som lekte med han, han var i himelen.
Dessutom så packade han nästan själv upp alla sina paket. Han börjar bli grym på det ;)

'
Checka in dreggel-bringan!

Sällskapet åkte ganska tidigt för att hinna med sista tåget hem. Mamma och pappa stannade kvar för lite snack och hjälp med städning och packning.
Vi var helt uttröttade båda två, förkylda som tusan och orkade egentligen inte alls.
Vi stannade uppe tills vi skulle åka, körde mamma och pappa hem och körde ut till Villiams farmor och farfar och satt där ett tag.
Lillen ville inte alls somna om, trots klockan var 2 på natten, så vi mös lite och ångrade oss lite att vi skulle lämna iväg honom.

Fick skjuts till Kastrup, åkte tidigt imed vädret var som det var, satt på flygplatsen i fyra timmar. Det fanns inga bänkar! Inte någonstans i vår terminal, så vi hittade ett par sköna rullstolar som man kunde ställa benen på, och satt och slumrade.
Flyget gick i tid, vi nös och hostade och somnade ganska snabbt på åksjuketabletterna. Resan gick bra, förutom trånga stolar, R som är ganska lång fick inte plats med benen. Jävla SAS åker vi inte mer med iaf. Nästa gång blir det förstaklass. Inga filmer heller som visades, på en flygning på 5 o en halvtimme. hm? sletna plan..


Nu blir R nog inte glad för att jag lägger ut den här bilden ;)




Kommentarer
Postat av: Lotti

Vilken duktig kille! Ebba blev bara rädd för allt prassel från allt papper :O

2011-01-03 @ 10:56:15
URL: http://yoohh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0