puerto rico

3/1 kl: 07:55

Till slut landade vi i 22 gradig värme, allt gick smidigt på flygplatsen och efter 40 min transfer var vi framme. Och vilket klimat där är! Det är väl en vulkanö.. Det finns inget slätt landskap någonstans och allt låg i sluttningar, även vårt hotell.



Hotellet var väl inget att hurra för direkt. Poolområdet var jättefint, men hotellrummet lite sisådär, dåligt städade. Men vad får man om man betalar hälften av priset? ;) Det som vägde upp allting var iallafall utsikten. Så fort vi kom ut på vår gigantiska balkong pustade vi ut. Här kunde vi nog bo i en vecka.


Havet låg framför våra fötter.

Första dagen chillade vi bara i poolen, hade inte sovit något så kan kom på mig själv snarka i en solstol ;)
På kvällen begav vi oss ner till centrum, som inte var många hundra meter fågelvägen, men vanliga vägen var en helt annan. Det var trappor överallt. 655 trappsteg ner till centrum. Lätt att komma ner, svårare att komma upp. pust. Vi har fått rejäla rump-och benmuskler på denna resa!


Trappor hela vägen ner till centrum, puh.

Maten överlag var inget att hurra över. Efter första kvällens middag blev vi lite mer petiga med var vi skulle äta och tog bara de ställena som apollo hade rekommenderat, ex henrys, ett svenskt ställe med underbar mat och atmosfär. Big horn steakhouse, där vi aldrig hade smakat godare oxfilé.

Vi vilade mycket, åt mycket, solade mycket och promenerade mycket. Var på stranden två gånger eftersom det var lite klurigt att ta sig ner.


På väg ner till stranden och strandpromenaden (som ni ser i mitten av bilden typ.)


Del av stranden.

Tyvärr så blev det kasst väder när vi väl kommit ner så vi stannade inte för länge. Vädret var överlag OK, ett par dagar helt molnfritt, men annars kom och gick solen. Lagom varmt, inte för varmt men ändå så varmt så jag badade ;)

När vi gick upp igen hittade vi en park och tog lite häftiga bilder.


Jag och kaktusarna


Häftigt träd, men vad gör jag?


Här ser vi så grym vår nya kamera är (:

Nu ska jag leka lite med Villiam, äta frukost och sen mysa ner oss i sängen igen!
Återkommer senare!



Kommentarer
Postat av: Teresia

Välkommna tillbaka! Så härliga bilder... :D Ses imorrn!!

2011-01-03 @ 10:24:08
URL: http://hondenteresia.blogg.se/
Postat av: Lotti

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det! Vilken konstig mening...? Då kom ni med med ny energi och laddade batterier förstår jag!

2011-01-03 @ 10:55:47
URL: http://yoohh.blogg.se/
Postat av: sanna

såg mysigt ut :) fint!

2011-01-03 @ 14:23:35
URL: http://zebrafejs.blogg.se/
Postat av: sanna

tack :) denna gången är nog ren tur :) men skam den som ger sig, hehe. http://designadinblogg.se är grymt bra, ett tips :)

2011-01-03 @ 20:26:52
URL: http://zebrafejs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0