Hej!

8/7 kl: 20:00


Har inte hunnit/orkat blogga medan vi varit iväg, det har varit full rulle.. Vi kom till en jättesöt stuga med stor trädgård. De första dagarna var pest då Villiam hade nån blandning av hemlängtan/svårt att anpassa sig/ tänder/ sjukdom. på kvällen tredje dagen fick han hög feber, och vi hade ingenting med oss. Varken temp, panodil, ingenting. Och mitt ute i ingenstans. panik eller vad. Och vilken förvirrad mamma man kände sig som, att kunna glömma allt sånt där. Men våra snälla grannar hade en dotter med barnbarn på besök (10 mån) och vi fick mycket hjälp, Panodol (dubaisk panodil), nr till vårdcentral och akut, och fick veta att det fanns en barnläkare och en läkare på samma gata. Hade vi tur att komma dit eller vad. Men han blev bra efter panodil, och blev bättre och bättre och till slut var han sitt goa jag igen.

Den härliga stranden var som att komma utomlands

 

Vi har badat (ooh jag badade t.om håret, det händer aldrig), promenerat mycket, grillat varje dag, haft sjukamp, solat, tränat Villiam på att gå! Tänkte att jag lägger upp en video för att visa hur duktig han var andra dagen vi kom dit. Han hade gått fem steg hemma men här fick han fart! Perfekt med stor trädgård med mycket mossa i. Han gick några steg i början och tyckte det var jätteroligt.

 

Vi åkte hem en dag tidigare, inte en dag försent.. det tär lite att vara iväg en hel vecka med svärföräldrarna i en o samma stuga.. ;) Så skönt det var att komma hem! Villiam åt en massa (grillat var inte riktigt hans grej), och åt hela middagen helt själv! Han slutar aldrig förvåna oss.

Lillen är lagd och vi ska njuta av vår soffa och en bra film.Här har vi sjukamp, kast med liten boll mot fem burkar.. jag fick ner dom på första försöket!

 


Kommentarer
Postat av: Teresia

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det. :D Och så fin Ville är. Vilken fart han har! Så himla skoj. :D Ska bli så kul att träffa er. :D Soon?

2011-07-09 @ 16:35:21
URL: http://hondenteresia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0