4/5 kl. 15:00 Tjena, idag är vi hemma hos ...

img_6733 (MMS)

4/5 kl. 15:00 Tjena, idag är vi hemma hos papi och busar. Jag lånar tvättstugan och Villiam röjer. Mat får vi också, riktig lyx! Idag lyckades vi hålla Villiam vaken till kvart över två så det blir en, lång, sammanhängande sömn, Woho! Ikväll kommer mami till oss o tar lillen, och jag funderar om jag ska träna eller packa. Alltid i sista sekunden!


Kommentarer
Postat av: Lotti

Jag har också kännt mig kluven jag med hur man ska hinna med två SMÅ barn men jag resonerar som att det blir vad man gör det till, så ska det nog fan gå ;-)



Aha, men hur gör ni efter de fem veckorna då? Jag vetitusan om jag hade velat lämna någonstans det inte känns tryggt, även om så bara under en sån period. Går det inte att lösa på annat sätt? Eller du är helt inne på att verkligen komma tillbaka till verkligheten nu? ;-)



Aha! Förlossningen ja! Jag erkänner, jag är livrädd! Redan! Haha! ;-) Förut sa de till mig att det automatiskt blev ett snitt om man blev gravid inom ett år från förra, jag ville gärna inte det eftersom då får man sen inte föda vanligt någonsin efter två snitt på raken. Men det ska inte vara några problem så nu måste jag förbereda mig på något helt nytt, spännande eftersom det inte blev så med Ebba. Men men, hade gärna stått över :P



Kram

2011-05-04 @ 19:23:03
URL: http://yoohh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0