so long!

5/4 kl: 15:30

Om ca 12 timmar påbörjar vi vår resa till engelsklandet. Det vankas regn så stövlar och regnkappa är nedpackat. Har total sinnesfrånvaro just nu med en terrorist som är i hasorna. I morse kastade han blomjord överallt för jag vid den tiden råkade va på toa. Han vägrade åka vagn idag när vi var ute med Fabian och hans mamma T. När vi kom hem fick han för sig att klättra upp för trappan. Och nu vägrar han sova, varje gång jag kommer in står han upp och skriker och nappen har flygit över hela rummet och snuttefilten åt andra hållet. pust. Och hur ska jag då kunna planera och packa och vara i säng till sju? bah. unen behöver ett koppel! ;) Alltså det här med trapporna fick mig att trilla baklänges. En vecka har han kunnat resa sig längst med möbler och nu ska han börja klättra också? Det är nog smart att försöka hitta en barngrind nånstans.. Ska ut på blocket o kolla.

Ikväll blire tacos, mums! Mår illa.. Blev livrädd för det var nån matförgiftning eller kräksjuka. Men har för mig att jag mådde illa inför förra resan också. Tror det kan handla om att allt är uppochner och jag är en strukturmänniska. Ja, så måste det vara.


Kommentarer
Postat av: Lotti

Åh men visst är det störigt när de ska på ALLT, Ebba skrattar också när man säger till henne och jag vägrar plocka undan saker, vill att hon ska lära sig ett nej men det krävs verkligen tålamod ;-)

Då hoppas vi att Villiam i alla fall kommer trivas på dagiset, i slutändan är det ju det som är huvudsaken! Han kommer nog tycka det är jättekul, tror du inte?

Jag tror absolut att det blir en vanlig förlossning denna gången, dock fasar jag för det :D Men som förra, så ställer man in sig på vägen. Ska bli häftigt att ha fått vara med om båda delarna i så fall :-)



Trevlig resa! Hoppas ditt illamående släpper men det brukar det väl göra när man satt sig på planet? ;-)

2011-05-05 @ 20:05:10
URL: http://yoohh.blogg.se/
Postat av: Kathy & Lovisa

Okej. Hennes son gick på avdelning 1. Ja alltså, rummet var ungefär lika stort som.. om du tänker dig det rummet på Rådstugan där dem har bilar och babymassage nu. En hylla längst den ena väggen med leksaker på och sen var golvet fritt med tre puffar på som bara pedagogerna fick sitta på, barnen fick inte röra dem. Jag förstår vad du menar, jag var också tvungen att ta en "nödplats". Vi går på Landskrona lek & lär förskola, ligger ute vid Hilleshög. Vi trivs dock som fisken i vattnet och ska nog stanna där trots att det är en bit dit.. Men man ska alltid ge det en ärlig chans, man kan ju bli överraskad på ett positivt sätt! Lycka till!

2011-05-05 @ 20:55:21
URL: http://lovisaloppans.blogg.se/
Postat av: sanna

jag längtar INTE efter att malcom ska växa upp, skratt. jag hoppas att ni får en trevlig resa och bra väder :D

2011-05-09 @ 15:38:22
URL: http://zebrafejs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0